Diskuze

Hospody jsou zase bez hostů, na jihu Čech klesly tržby na polovinu

Na oběd přijde polovina hostů, po půl čtvrté odpoledne už není koho obsluhovat, protože je hospoda prázdná. Do toho urážky těch, kteří odmítají prokázat svou bezinfekčnost. Tvrdší covidová opatření těžce zasáhla i majitele restaurací na jihu Čech. V tržbách zaznamenali obrovský propad.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Když je zavřeli Covidfašisti, tak jim člověk fandil, pokud se přidali na jejich stranu tak ať klidně na pracáku vzpomínají na pracovní úspěchy...

2 0
možnosti
LH

Slušný hospodský své hosty neotravuje. Případně zaplatím pokutu a poženu to, kam půjde. Stejně to nesmyslné opatření soud zruší.

3 0
možnosti
DS

Pokutu na místě zásadně neplatit, protože ji z nich jen tak nedostanete. Nechte to do správního řízení. To nařízení je proti zákonné a každý soud jim to omlátí o hlavu.

0 0
možnosti
VP

V72í74t 87P40r18č20í56k

9. 11. 2021 12:20

Chápu, že je to pro hospodské problém, ale co se dá dělat? Problém je v tom, že nejsou zdaleka všichni očkovaní.

Za komunistů by všichni ti hrdinní odpírači byli dávno očkovaní, bylo by po covidu a byl by klid. Svoboda bez odpovědnosti je k ničemu.

5 9
možnosti
Foto

Nazval jste to přesně. Za komunistů. Ale představte si, že jsou lidé jako já, kteří podle všech dostupných informací (nejen z těch v mainstreamových médiích) mají oprávněně daleko větší strach o demokracii a svobodu než z covidu.

Lidé jako vy si svobodu a demokracii nezaslouží. A vlastně ji ani nechtějí.

Ale nenuťte ostatním své vidění světa, že je lepší otroctví. Nebo že Kubek a Maďar jsou v otázce kompetencí rozhodování o koronaviru pro mě větší autorita než Turánek nebo Beran.

Jste naočkovaný tak jste snad chráněný ne? Proti covidu i proti nám neočkovaným.

9 0
možnosti

Co by nemajiteli restauračního zařízení je mi to vlastně úplně jedno, ale chápu je. :-(

0 0
možnosti

J72a56n 42Č84e40r78n68ý

9. 11. 2021 11:19

Tak rekl bych ze v dnesni dobe se do te trzby ofiko eviduje uz jen uplne minimum kdyz nefunguje eet. Ono to byl asi i pred tim ale ne v takovym rozsahu jako ted.

0 0
možnosti
MP

Ta ať rovnou obsluhují a neřeší to.

10 0
možnosti
RS

výzva pro hejtmana Kubu, aby vytvořil další slovní úlohu a vše tímto vysvětlil :-)

0 0
možnosti