Diskuze

Mladík se vsadil, že doběhne nahý k lesu. Kamarádi mu zmizeli i s oblečením

V prekérní situaci se o víkendu ocitl opilý mladík v Brně kvůli nerozvážné sázce se svými přáteli. K jejímu naplnění musel doběhnout nahý k lesu a zpátky, jenže po návratu byli kamarádi i s jeho oblečením pryč. Před povolanými strážníky se pak cítil trapně a snažil se ukrýt mezi stromy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Len by som dodal ze sa jedna o kamaratov byvalych

4 1
možnosti
JR

J47a38n 55R67u54d22o58l33f

4. 9. 2023 13:32

A prý alkohol škodí....

V tomto případě umožnila IQ "0", stát se hvězdou

2 0
možnosti
ML

Nesuďte, záleží na partě. My na sebe s kamarády šijem podobně extrémní kanady. Dobře, s přibývajícím věkem už ne tak "hloupé", ale tohle bychom ve dvaceti klidně udělali a konkrétně v naší partě by se tomu ohromně smál i ten, komu bychom to provedli. Není v tom žádná šikana, naopak si tím dokazujeme, jak jsme si všichni rovni a kanady šijeme na všechny navzájem, bez rozdílu. Člověk se v naší celoživotní partě naučil trpět i rozdávat, umět si ze sebe udělat legraci a navrch hodně koření do života.

Teď například plánujeme, jak propašovat kamaráda, kterého okamžitě natahuje na zvracení z čerstvých rajčat na La Tomatinu ve Španělsku. :)

Pokud je to v dané partě podobné, bude to historka o které budou mluvit a chlámat se u piva ještě deset let - včetně oběti, který bude hlavním hrdinou a bude ho to těšit. Pokud to podobné není a tyhle věci se provádí pouze danému klukovi, je to odporná šikana.

8 4
možnosti
PN

P36a12v27e89l 41N94o65v83y

4. 9. 2023 13:19

blbosti dělá každý, ale asi bych to nenechal zajít až tak daleko, že to řeší policie - a ještě když je opilý, na záchytku by mu kámoši určitě nepřispěli!

7 0
možnosti

A před Discopříběhem třeba Miloš Forman a Hair, kde to potkalo naštěstí pro diváky holku.

1 0
možnosti
JH

Silně pochybuji, že to byli kamarádi - ti by se takto nezachovali. Tipl bych si, že se někde připil a vsadil se s někým "od vedlejšího stolu" a ten využil příležitosti a prostě ho normálně okradl.

4 1
možnosti
MT

okradl o oblečení a bez jeho souhlasu? Tomu nevěřím.

0 0
možnosti
MS

Alkohol je sviňa...

2 0
možnosti
Foto

To nejsou kamarádi...

14 0
možnosti
PM

Třeba je taky pozve do Continetalu na večeři

0 0
možnosti
MK

Guláš s šestima knedlama a pivo, ja?

1 1
možnosti