MZ

Proč se v článku uvádí informace od policie, že pachatel "hodně času trávil spánkem a také dlouhé hodiny holdovat hraní počítačových her".

to je snad trestné nebo to je nějaká přitěžující okolnost při stíhání toho člověka? policie by mohla přestat moralizovat a místo toho se soustředit na stíhání konkrétních aktivit toho člověka, kterými byl porušen zákon.

také by nám policie mohla sdělit jak je možné že ta policistka, partnerka jiného policisty, která se účastnila surového napadání dívky před pražským klubem, je údajně stále ve službě... (podle informací z místních článků)

MF

Soucítím s ním. Uvařit jednorázově jednou za měsíc 100-300g, to jednorázově prodat kumpánovi, který to pak distribuoval dál, a celý zbytek měsíce proflákat u her... On chtěl mít prostě svou pohodu a nemuset přitom chodit do práce. Mám pro něj pochopení... Jen bych to asi neutrácel za dovoz jídla, což je extrémně předražené jíst každý den Wolt nebo Foodoru a radši si z vydělaných peněz šetřil bokem, třeba nákupem krypta.

MJ

Tohle policie umí - chytat malé rybičky a odstraňovat konkurenci velkým gangům.

RO

Přestárlej hikikomori jako já Akorát teda obživa perníkem není dobrej nápad, to vždycky někdo práskne...

JD

není nutný práskat, tady ti lidi se odhalí sami. k bytu ve kterým je varna se začnou stahovat různý vyfetla, protože s distribucí si vařič moc hlavu nedělá. loni v Juliánově takto jeden vařil a prodával přímo z okna bytu v přízemí, vůbec bych se nedivil kdyby se jednalo o byt z článku