Diskuze

Putin je slabý, vidí USA. Už se nebojí dát Kyjevu rakety, které doletí až do Ruska

Spojené státy zvažují, že dodají Ukrajině balistické rakety ATACMS schopné doletět na ruské území. Podle zákulisních informací přemýšlejí nad posílením vojenské pomoci ve světle víkendové vzpoury šéfa Wagnerovy vojenské skupiny Jevgenije Prigožina. Ta Američanům ukázala, že červené linie ruského prezidenta Vladimira Putina jsou slabší, než se zdálo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Stesti pro svet,ze v cele USA stoji silny prezident Biden...

2 1
možnosti
GK

Jako ironie dobry 😂🤣

2 3
možnosti
TN

Válka na Ukrajině není primárně o ruském ale o americkém imperialismu.

2 11
možnosti
JP

Od roku 1990 kdy se jaksi zbavili socialismu a začal trh , měli 33 let na to z Ruska udělat ekonomiku . Mají zdroje ale místo toho aby ten potenciál využili ( viz jižní Korea jak se vzedmula - apsamsung Kia hyundai doosan atd) tak akorát krmili spotřebu prodejem nerostných surovin a stavěli armádu . A ani tu nemají nic moc. Celé NATO nemělo poslední dobou moc peněz ve zbrojení a až Trump jimpomohl aby se zvedlo . Takže o žádném imperialismu není řec . USA mají zájmy jinde než rozbit Rusko.

3 1
možnosti
Foto

řekl bych že na takovou hloupost Kreml ček

1 15
možnosti
JN

J33a72n 85N18e45m60e53c

30. 6. 2023 17:22

Jistě, Kreml už se těší, až mu rozstřílejí lodě na Krymu a vzdálené sklady ... nemůže se dočkat. Určitě už chystá i odplatu na nějaké škole/podezřelé nemocnici.

A podobní jako vy jim v tomto plánování pomáhají, protože je utvrzují v jejich "moci" a beztrestnosti. Gratuluji

9 1
možnosti

Britové poskytli Ukrajině Storm Shadow s dostřelem 250 kilometrů (exportní verze). Ukrajinci je mají a na ruské území s nimi neútočí. Ničí s nimi ruské sklady zbraní a velitelská stanoviště na dočasně okupovaném území.

8 0
možnosti

* Ukrajinci by asi chtěli pomocí Storm Shadow útočit na vojenské cíle i v Rusku, ale drží se dohody s Velkou Británii, která jim ty zbraně dodala. Neposkytnout Ukrajině ATACMS je politické rozhodnutí, které USA přehodnocují. Poté co Ukrajina obdržela Storm Shadow, jakýkoli rozumný argument, že by ATACMS mohl eskalovat situaci, může být vyhozen do koše, protože neobstojí při konfrontaci s realitou.

2 0
možnosti
Foto

Pakliže z nějakého ruSSkého letiště startují stíhačky na UA, je to naprosto legitimní a dokonce nezbytný cíl. Bohužel. Není možné se bránit jen tak napůl. To je přesně to čím chcimíři Putlera povzbuzují a diky nim je válka a nevinní Ukajinci umírají.

5 0
možnosti
JL

Když čtu příspěvky bojemilů říkám si ,že mají představu jako o Iráku. Budou jíst brambůrky u telky a tady nic nebude. Jenomže Rusko není Irák. A až to zjistí budou zírat jak to ,že hoří a že to bolí. Bohužel ...

4 16
možnosti
PV

P87a79v21e73l 86V47é11b64r

30. 6. 2023 14:42

Nikdo není bojemil, ale chcimírům jde jenom o legalizaci ruské agrese - neboli místo míru podporují další válku.

18 1
možnosti
MP

Pomaly s tou jadrovou vojnou. Koloniálne mocnosti s jadrovými zbraňami po 2. sv. vojne prehrávajú jednu vojnu za druhou, vrátane sovietskej koloniálnej mocnosti, a zatiaľ nikto nepoužil na svoje kolónie jadrové zbrane. Vie niekto zdôvodniť, prečo by ich mala teraz použiť ruská koloniálna mocnosť?

3 0
možnosti
PL

P27e42t44r 32L14e67b76l

30. 6. 2023 15:01

Very good point

0 0
možnosti
Foto

Tady je zase chcimírů. Buďte rádi, že je válka.

2 13
možnosti
ZR

Válka? Už to není Speciální vojenská operace?

3 0
možnosti
JD

Včera bylo pozdě.

11 2
možnosti
JU

Stupňování války pokračuje

3 23
možnosti
PS

Jj, putin je dobytek.

19 0
možnosti