Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

To bude trvat hodně dlouho. Pro DT je podobně jako pro Fica funkce prostředkem jak uniknout trestnímu stíhání. Jeho tým se ten proces bude snažit maximálně natahovat.

JK

J12a81n 59K41u80l24í75s35e96k

13. 4. 2024 20:26

Donald Trump nemá s Ficem vůbec ale vůbec nic společného...

Foto

J35i31r11i 37B34i63l15i81n58a

13. 4. 2024 21:30

V pripade notoricky znamych zlocincu je sestaveni nestranne poroty opravdu obtizne.

Podobne to bylo v pripade soudnich procesu s panem Al Capone.

JK

J68a10n 76K88u90l85í94s79e95k

13. 4. 2024 21:43

Kolik svých politických odpůrců nechal Trump zavraždit či jim vypálil bar, restauraci či střechu nad hlavou?

Ale já se ptám na podobné věci už víc jak osm let a pořád nic, viď, Jirko...

BM

Je to hloupost na kvadrát a všetci tu to viete! Centrum Demokratov a ich voličov tu ide hrať teatrálne divadlo proti budúcemu víťazovi Volieb - len o toto tu ide! Neexistuje, aby v Porote boli nestranní ľudia! Je to trápne divadlo demokratmi dosadených sudcov pre ich voličov a Média! Aj tak sa Trump môže zúčastniť Volieb - nezabránia mu v tom a navyše z neho urobia obeť - dostane ešte viac hlasov! Demokrati nikdy nevedeli hrať poctivo ...

MB

Takze kandidat na prezidenta muze porusovat zakony? Na nej se nevztahuji?

JK

J22a89n 73K46u10l27í44s49e15k

13. 4. 2024 21:41

Ono je klidně možné, že podřízení Donalda Trumpa udělali účetní chybu a nezanesli platbu pro Stormy Daniels tak, jak by měla být.

A pokud ta chyba byla takového rázu, že stát přišel o daně, tak by měla být vyměřena patřičná pokuta především tomu, kdo chybu způsobil a kdo si jí byl vědom.

Rozhodně se nejedná o nějaký trestný čin. Ale protože soudci a žalobci jsou voleni ve volbách, tak je jmenován takový souce a žalobce, který slíbí svým voličům to, co chtějí od něj slyšet.

Jelikož v New Yorku chce drtivá většina tamních voličů Trumpovu hlavu, tak byli jmenováni takoví soudci a žalobci, kteří svým voličům slíbili, že dostanou Trumpa metodou účel světí prostředky zákony nezákony Ústava neÚstava.

Takže zde se jedná o naprosto funkční demokratický proces, není liž pravda, že ano...

MB

Kdyby Trump podpalil Bily dum, tak vy byste ho hajil tim, ze chybu udelal ten, kdo mu pujcil zapalovac.

Responsibilities of Self-Employed Individuals

Self-employed individuals have unique responsibilities when it comes to filing a tax return.

Jeho ucetni tu platbu ke ktere dostal pokyn dosvedci pred porotou. Platebni prikaz vydal Trump.

MB

V dubnu 2023 oznámil manhattanský státní zástupce Alvin Bragg, že jeho úřad obvinil Trumpa z 34 trestných činů falšování obchodních záznamů prvního stupně. Případ je historický. Jedná se o vůbec první trestní stíhání amerického prezidenta a o jeden z nejdůležitějších procesů ve věci údajných volebních podvodů v americké historii. Manhattanský případ viní Trumpa ze "spiknutí s cílem zkorumpovat prezidentské volby a následně lhát v newyorských obchodních záznamech, aby to zakryl". Soudní proces se bude soustředit na Trumpovu údajnou snahu utajit platbu za mlčení Stephanii Cliffordové, hvězdě filmů pro dospělé známé také jako Stormy Daniels, za exkluzivní práva na její příběh o sexuálním styku s Trumpem. V rámci údajného plánu "chyť a zabij", který zorganizoval Trump se svým fixerem Michaelem Cohenem a Davidem Peckerem, bývalým generálním ředitelem společnosti American Media, Inc (AMI), která vydává bulvární časopisy supermarketů včetně National Enquirer, zaplatil Cohen Daniels 130 000 dolarů. Trump je Cohenovi uhradil a Trump s Cohenem údajně zfalšovali své obchodní záznamy, aby zakryli skutečnou povahu těchto plateb, které měly být podle okresního státního zastupitelství vykázány jako výdaje související s kampaní. Třicet čtyři bodů obžaloby se skládá z jednoho bodu obžaloby za každý z 11 šeků na úhradu Cohenových výdajů, dále za 11 falešných odpovídajících faktur a 12 odpovídajících falešných záznamů v účetní knize.

Nenechte se mýlit: Manhattanský případ není jen o penězích za mlčení. Podle předsedajícího soudce Juana Merchana obvinění vyplývají z důkazů, že se obžalovaný pokusil zakrýt nezákonný plán na ovlivnění prezidentských voleb v roce 2016. Jádrem případu nejsou peníze za sex. Jde o spiknutí s cílem zkorumpovat prezidentské volby a pak lhát v newyorských obchodních záznamech, aby se to zakrylo. To je jádro případu. Bragg a jeho tým postavili případ jako jasný případ ovlivňování voleb, kdy kandidát podvedl americký národ, aby se v roce získal Bílý dům.

MK

Milo, kdyby jsi měl možnost stát se členem poroty, tak vzal by jsi to?

JS

Podvodnik a lhar Biden ma z voleb panickej strach a v pondeli jeho politicky proces nedopadne dobre,muze znamenat I jeho konec.

MB

Prezident Spojenych statu ma v pondeli politicky proces? Ty uz musis mit z porazky Trumpa panickou hruzu, kdyz siris takove bludy. Trumpova kampaň je na zpátečce. Joe Biden je na lovu a Donald Trump vypadá jako stařík za oponou.

JS

J76a38n 34S71l92a54n53i67n57a

13. 4. 2024 19:50

Pokračuje fenomenální Trumpova předvolební kampaň, jak jinak než u soudu. Volební preference se šplhají pozvolna nahoru.

MB

Přes všechny přešlapy a chyby Joea Bidena vykazuje jeho kandidatura nečekanou vitalitu. Na druhou stranu kandiduje proti poraženému bývalému prezidentovi, který v roce 2016 prohrál v lidovém hlasování s Hillary Clintonovou a o čtyři roky později znovu. Trumpův náskok je nyní jen snem MAGA. Nejnovější průzkum agentury Reuters totiž ukazuje, že 46. prezident má čtyřprocentní náskok. Jinak řečeno, Trumpova kampaň je na fenomenální zpátečce.

Joe Biden je na lovu a Donald Trump vypadá jako stařík za oponou.

MK

"A řeknu vám, že jedna z věcí, o které si nemyslím, že se o ní moc mluvilo, bude problém. Včera jsem měl dva telefonáty, jeden od okresního prokurátora v Kentucky a druhý od okresního prokurátora v Tennessee. Byli republikáni, samozřejmě, oba státy jsou silně republikánské. Chtějí vědět, jestli existují způsoby, jak jít po Bidenovi teď," řekl Comer.

Dodal, že demokraté "otevřeli plechovku plnou červů".

"Vytvořili precedenty, ze kterých se nemůžeme vrátit. A teď uvidíme soudní systém, který už tak zabředl do toho, co by měl dělat, a to jde po skutečných zločincích, lidech, kteří páchají skutečné zločiny, vloupání, znásilnění, loupeže a podobné věci. A teď tu začnou ambiciózní politici, jako je Alvin Bragg, kteří se budou snažit udělat si jméno a půjdou po velkých federálních kauzách. A to prostě není dobrá cesta, kterou potřebujeme pokračovat v našem soudnictví," řekl Comer.

"And I’ll tell you, one of the things that I don’t think it’s been picked up a lot that’s going to be a problem. And I had two calls yesterday, one from a county attorney in Kentucky and one from a county attorney in Tennessee. They were Republican, obviously, both states are heavily Republican. They want to know if there are ways they can go after the Biden's now," Comer said.

He added that the Democrats have "opened a can of worms."

"They’ve set precedents now that we can’t go back on. And now we’re going to see a judicial system that’s already bogged down with doing what they’re supposed to do, and that’s going after real criminals, people that are committing real crimes, burglaries, rape, robberies, things like that. And now you’re going to start having ambitious political people like Alvin Bragg try to make a name for themselves and go after big pie-in-the-sky federal cases. And it’s just not a good path that we need to go forward on in our judiciary," Comer said.

MB

Je načase, aby s Trumpem soudy přestaly zacházet jako s kandidátem na prezidenta a začaly s ním zacházet jako s nebezpečným vůdcem sekty, kterým je.

  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Den před volbami se ANO ještě pokusí o schůzi Sněmovny kvůli migraci

6. června 2024  5:25

Necelých čtyřiadvacet hodin před tím, než se otevřou volební místnosti před volbami do Evropského...

Čech, na kterého zapomněli. S Brity se v Normandii vylodil i poručík Kubišta

6. června 2024

Premium Vždy se říkalo, že jedinými českými vojáky, kteří se zúčastnili invaze do Normandie, byli letci....

Buzerace, časté buzení a necitlivé vážení. Porodnice nás stresují, líčí matky

6. června 2024

Premium Čekaly vlídnou péči zdravotníků. Místo toho ženy popisují, že v některých českých porodnicích...

Green Deal změníme při grilování, říká Dostálová. Angličtinu má i třikrát týdně

6. června 2024

Změn v Green Dealu bude možné dosáhnout při takzvaném grilování eurokomisařů, které musejí...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!