Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Foto

J39i90ř84í 72V26a24c77e91k

17. 5. 2024 9:47

Proč velká část komentátorů hrdě ignoruje počátek toho hulvátství, do očí bijícího lhaní a buranství v politice? Kdo vlastně na Slovensku s agresivní kampaní začal? A kdo s tím v současném měřítku začal u nás?

DV

Nie je dôležité, kto začal, ale kto skončil. Ako v hokeji.

DH

D71a67v96i75d 70H76o51f

17. 5. 2024 9:54

Přesně tak. I v české společnosti (politika, diskuze mezi lidmi) mi chybí schopnost řádné diskuze, schopnost argumentovat. Místo toho se vše zvrhává do urážek a slovních útoků.

Připadá mi, jako by lidstvo degenerovalo. Řada lidí si přečte nějaký článek a hned tomu věří, aniž by si daný text ověřili z dalších jiných zdrojů.

MH

Jo, jak se i v tomto článku uvádí, je až směšné, jak se někteří progresivisté v médiích snažili z atantátníka udělat pro-ruského. A mnozí v to hned i uvěřili.

Přestože někdy před 10 lety se motal kolem divné skupinky s napojením na Rusko, už několik let na svém faceboku podporuje progresivisty, podporuje prezidetku Čaputovou. A dokonce ho máme na kamerách jak se účastní demonstraci, kde volá - Ať žije Ukrajina:

https://x.com/DD_Geopolitics/status/1791065023244059066

Foto

Problém většiny současných novinářů je, že jim vůbec nejde o objektivní informování, ale o boj za nějaké "vyšší" dobro v jejich současném podání a vnímání světa... kritické a logické uvažování, které bere v potaz realitu a fakta jsou v dnešní době silně nežádoucí, protože to nabourává ideologickou pevnost...

Odmítám jakoukoliv diktaturu, včetně diktatury "dobra", natož toho samozvaného...

JU

Je to špatně. Ale pokud je pachatelem osamělý vlk, nedá se tomu zabránit. Leda by politici vůbec nechodili mezi lidi.

SM

Takových "osamělých vlků" muslimského vyznání proběhlo poslední dobou tiskem hodně. A měli i další společné znaky: třeba psychickou újmu, nebo slušné vystupování a zdravení sousedů.

Takže je to vlastně v pořádku a takové věci se prostě stávají?

MK

Střelba není řešení, ale diskuse, kde vás jedna strana sice nechá vymluvit si plíce, ale vůbec na vás jinak nereaguje je taky špatně. Nechají vás demonstrovat, psát "ostré" petice, přispívat do novin a pak si to udělají tak jak to voliči nechtějí a z vás se snaží udělat akorát pitomce a chrání zájmy soukromé před veřejnými.

DV

U nas v hlavnom meste vládnu progresívci. Ked som nášmu miestnemu poslancovi za progresívne Slovensko povedal, že to robíte presne ako komunisti v 50-ich rokoch minulého storočia, akurat nezatvarate a nezabíjate, tak čumel ako puk. Magistrat s primatorom (PS) si občana vypočuje ale podla hesla "jen ať si pindá" si robia čo chcú.

MK

M58a43r19t82i56n 84K27r83a76l

17. 5. 2024 12:34

Fico například prohlásil, že mír přichází z Východu. To už ale není názor, to je každodenně prokázaná lež a minimálně neúcta k obětem ruských zvěrstv. Dále poslanec jeho strany nazval prezidentku ... no víme jak.

Pardon pane Korecký, ale prostě Ficovci tomu šli naproti. Proti nim je naše parlamentní opozice naprosto kultivovaná a do boje svolávají spíš různí mimoparlamentní Vidláci.

Foto

J31i47r48i 29B95i15l65i90n64a

19. 5. 2024 20:13

Plus oznacovani Ukrajincu, kteri brani svou zemi proti russacke agresi za fasisty, nebo dokonce za nacisty.

Hodne toho zvladl, pánko Fico.

Pritom atentat na jeho osobu nikdo z demokratickych politiku neschvaluje. Nenavist siri dal jen jeho fanousci.

JD

S článkem pana Koreckého souhlasím. Ačkoli se neustále omílá, že ageresivní jsou Babiš nebo Fico a jejich příznivci, stačí se podívat na poničené bilboardy, nebo do diskusí pod články a hned je vidět, čí voliči jsou obvykle agresivnější.

A zdůrazňování někdejší proruské orientace atentátníka bez uvedení jeho současných názorů tomu nasadilo korunu. Už jsem jen čekal, že tam bude, jak zdravil sousedy a zradikalizovalo ho neslýchané selhání slovenské společnosti ve volbách. Případně jak nějaký čaputovec pomáhal Fica ochránit - to už mají média nacvičené.

Foto

A kam byste zařadil naše demonstrany se šibenicemi, nebo pana Netíka, který veřejně na demonstraci prohlašoval, že Rakušan bude viset?

MG

Je to špatně. A je náročné zůstat humánní v názorech, když člověk ví, že přítomnost tohoto individua sráží Slovensko z úrovně členských zemí EU na úroveň banánové republiky třetího světa. Těžká morální povinnost - litovat, že byl postřelen člověk, který za své první vlády tak podporoval mafii a tolik normalizoval nenávist vůči novinářům, až vznikly podmínky k tomu, že mafián zavraždil novináře kvůli jeho práci. Kolik dalších vrahů policie nestíhala díky tomu, že jejich šéfové byli "Ficovi lidi"? Teď po atentátu první, co řekli jeho lokajové bylo opět, že za to mohou novináři. Protože šířili pravdu, že Fico je zločinec v čele země a někdo ztratil nervy a šel vykonat vlastní představu spravedlnosti. A bůh ví, jestli ten vrah byl opravdu osamělý vlk, nebo ho nakonec najal nějaký konkurenční gangster, kterému Ficovo krytí "jeho lidí" vadilo.

Skutečná spravedlnost je, že Fico si nezaslouží zemřít, protože ještě nezažil to, že by musel stát před soudcem a poslouchat rozsudek, který ho posílá sedět za korupci a zakazuje mu další účast na politice. Nezaslouží si být mučedníkem. A samozřejmě, když už jsme společnost, kde si smrt nezaslouží ani pedofilové, obchodníci s lidmi a lupiči obírající důchodkyně, tak si ji nezaslouží ani Fico.

VF

Pokud někoho považuji za gaunera, tak je logické, že mi ho tzv. nebude líto. To bych ani neřešila. Jde hlavně o to, být objektivní v přístupu a faktech, abych sám neztrácel glanc a důvěryhodnost.

TH

I zde máme velmi probujelé podhoubí extremismu, a zejména toho levicového. Zásadní problém je, že výkonná moc systematicky potírá větev levičáků zaměřených na nacionální socialismus, ale úplně ignoruje levičáky tlačící internacionální socialismus, a zejména putinem placený progresivistický socialismus. A přitom jsou přímé ohrožení demokracie a svobod všechny prakticky stejně.

MV

Putinem placený progresivistický socialismus???

Jakože Mončiči a jeho neZiskovkářskou PS platí Putin?

Dtto. v chalífátu ekofašouni, die Linke a něm. SPD?

A ve franc. chalífátu Melenchon je taky placený Putinem?

Dtto. pašerácký neZiskovky co tahaj doktory do EU taky platí Putin?

JK

J58i79ř43í 54K65n90é54b69l

17. 5. 2024 10:44

Ty jo. Další, který zcela přehlíží hrubost a agresivitu členů SMERu. Prezidentka Čaputová by mohla vyprávět. Stačila ta jejich tisková konference po útoku... Tím nic a nikoho neobhajuji, ale tyhle jednostranné "názory" tu situaci fakt neuklidní.

JJ

Přesně, ale Koreckému se nedivím, je to dvorní novinář nemajitele.

  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

VIDEO: Alkohol a grogy za volant nepatří. Policie zapojila do kampaně děti

1. června 2024  12:22

„V autě se vždycky pšipoutej“ nebo „Zpomal, kámo.“ To radí ti nejmenší řidičům na videu, které v...

Hasičská cisterna dostala smyk a havarovala, dva lidé se zranili

1. června 2024  12:13

V sobotu krátce po půl desáté dopoledne havarovala hasičská cisterna mezi obcemi Žulová a Vápenná...

Česko zasáhly silné deště. Voda zaplavovala ulice, ničila stromy

1. června 2024  9:03,  aktualizováno  12:06

Česko v noci z pátku na sobotu zasáhl silný déšť. Středočeští hasiči kvůli tomu zasahovali u třech...

Počet povolených oddlužení v minulých letech klesl, bylo jich skoro 18 tisíc

1. června 2024  12:06

V Česku v posledních letech ubývá návrhů na oddlužení a povolených oddlužovacích procesů. Vyplývá...

Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.
Jaké vitamíny brát v těhotenství? Poradíme vám, jak se rozhodnout.

Každá budoucí maminka se snaží zajistit pro své miminko jen to nejlepší. GS Mamavit je komplexní multivitaminový doplněk, který je speciálně...