Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Trump není nevinný v bránění spravedlnosti, vypověděl Mueller před kongresem

Vyšetřovatel ruského vlivu na prezidentské volby v USA Robert Mueller ve středečním slyšení v právním výboru Sněmovny reprezentantů uvedl, že zpráva z vyšetřování nezprošťuje prezidenta Donalda Trumpa viny z bránění výkonu spravedlnosti. Vyvrátil tak Trumpovo tvrzení, že jej zpráva plně očišťuje. Mueller také naznačil, že Trumpa před stíháním ochránila pouze funkce prezidenta
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnesni Senat Intel Report mluvi jasnou reci: nejen Robert Mueller, ale i vsechny americke tajne sluzby + FBI varuji pred ruskym zasahovanim do voleb, ktere se uskutecnilo v roce 2016 a ktere pokracuje dodnes.

Jak nazvat Trumpovy poskoky, kteru dnes v Senatu 2x zablokovali navrh opatreni, ktera by se tomu snazila zabranit? Existuje v takovem pripade jine slovo nez vlastizradci?

Od Trumpa a McConnella to neni nic jineho, nez priznani viny. Rv

0 0
možnosti
JK

Moment, kdo byl prezidentem v roce 2016? A že nic neřek až po volbách. A před volbami tvrdil, že americký volební systém je perfektní, že žádné volební podvody nejsou možné. Viz zde: https://www.youtube.com/watch?v=_k_wKzcbAeM

Že B. Husejn O. nic nezmínil o Rusku až po volbách, není to divné?

O ruském zasahování do voleb toho také moc nevím, kromě inzerátů na Ksichtoknize v hodnotě asi 4000 USD. A Clintonka utratila přes miliardu, z čehož 12 nebo 15 milionů odplulo do Ruska na financování "Steele Dossier".

Takže chtělo by to zase nějaké ty odkazy a citace, ale to bychom od Mikina Biliny asi chtěli moc, že ano...

0 1
možnosti
JK

Vůbec největší obludnost spočívá v tom, že důkaz něčí neviny v americkém právním řádu neexistuje, protože presumpce neviny je základním kamenem amerického soudního systému, kdy neodsouzený člověk nemůže nikdy být zproštěn žádné viny. Buď dotyčného odsoudí a pak je vinen a až potom pokud se otevře nový proces je možno vinného člověka prohlásit za nevinného. To ale nejde dělat naopak.

Takže, žádný americký soud a ani žádná právní instituce včetně DoJ (Ministerstva spravedlnosti) nikdy nemůže někoho a tím méně Trumpa zprošťovat viny, pokud nebyl souzen a odsouzen.

Další věcí je, že iDnes opět lže, protože Mueller sice napřed řekl, že Trump není nevinný v bránění spravedlnosti, ale pak se opravil, protože takovou nevinnost nelze deklarovat. Prostě iDnes naprosto ostudně lže jak tiskne.

To, že iDnes rozšiřuje populární lži moc nepřekvapí, protože drtivá většina českého čtenářstva nemá vůbec ponětí, co to je presumpce neviny, ale překvapí to u amerických zákonodárců, kteří prakticky rozhodli, že Trump je vinen a teď je potřeba na něj něco najít, což je opravdu neuvěřitelné.

Ale divadlo s Muellerem je odhalilo v plné nahotě a bude velice zajímavé sledovat, jestli efekt ze včerejší výpovědi bude trvat do příštích voleb a zdali Republikáni tohoto debaklu patřičně využijí...

3 1
možnosti
Foto

Jediny clovek ktery opakovane tvrdi, ze Donalda Trumpa zprostila Muellerova zprava viny je sam Donald Trump. Sam Mueller to vcera opakovane a pod prisahou poprel.

Lez ma kratke nohy, Kulíšku. ;-)

0 1
možnosti
Foto

J56i97r91i 35B96i39l58i35n42a

25. 7. 2019 21:19

Republikan a valecny hrdina Robert Mueller behem kongresoveho slyseni rekl, ze behem sve kariery videl mnoha nebezpeci pro americkou demokracii, ale ruske zasahovani do voleb ve prospech Donalda Trumpa patri mezi ta nejvaznejsi. A vyzaduje to pozornost vsech Americanu, protoze Rusko v tom pokracuje i nadale.

Presto zrovna dnes zablokovaly trosky kdysi tak vazene Republikanske strany v Senatu uz podruhe zakon, ktery by posilil bezpecnost americkych voleb. Jakoby se trumpetisti bali, ze bez ruske pomoci uz nikdy nic nevyhraji.:-/

Uz jenom zbyva, aby senatni leader Mitch McConnell poslal po vzoru sveho soudruha Bilaka do Kremlu zvaci dopis... :-P

1 5
možnosti
JK

J19a29n 53K24u53l95í91s51e27k

25. 7. 2019 23:36

Jeden ze známých veteránů a válečných hrdinů byl například Emanuel Moravec.

Mueller podobně jako Moravec neunesl tíhu událostí a totálně selhal.

Jak Rusové vlastně pomohli Trumpovi? Už se ptám tři roky a pořád nic. No, není to legrace?

4 2
možnosti
AK

Jenom aby Mueller a jeho kumpani brzy nestali pred soudem. Spravedlnost je nekdy svina:))

4 1
možnosti
JK

J25a69n 78K74u84l93í91s94e93k

25. 7. 2019 19:51

Po znovuzvolení oranžového Lucifera to bude určitě zajímavé...

3 1
možnosti
JP

Kdyby výsledky vyšetřování daly na impeachment, tak už by byl dávno v procesu. To, co z Muellera nyní leze, vypadá , jako kdyby si snažil alespoň zachovat tvář, když za několik let nic opravdu podstatného nezjistil.

5 2
možnosti
Foto

J36i79r23i 69B66i94l82i56n11a

25. 7. 2019 18:05

Opet se mylite. Vysledky vysetrovani ruske zasahovani do voleb i Trumpovo zradne chovani jasne dokazaly:

https://www.cnn.com/2019/04/18/politics/full-mueller-report-pdf/index.html

Impeachment neni zatim prakticka moznost, protoze Trumpovymi pudliky ovladany Senat by to nakonec zmaril. Moznost zbavit se vlastizradneho oligarchy dostanou Americane nejspis az ve ve volbach 2020.

1 5
možnosti
GE

Pan Bilina me vcera vecer obvinil ze lhani za to, ze jsem napsal, ze i mluvici hlavy ze CNN a MSNBC (anti-Trump news servers) se zacinaji o Muellerovi vyjadrovat negativne a zpochybnovat jeho roli v teto kauze (viz nize). Tady je dukaz, ze lhar je Bilina. nevim, proc Bilina neni schopen aspon jednou za mesic priznat, ze neni vsechno tak, jak si to on v jeho hlave predstavuje nebo preje.

https://www.foxnews.com/politics/savior-no-more-distraught-dems-turn-on-mueller-after-stumbling-hearing

7 2
možnosti
Foto

J49i43r41i 82B46i10l43i54n45a

25. 7. 2019 16:48

Jiste ze jste lhal. Vsak jste taky nakonec hodil jen odkaz na to, co vyskrabali souduzi z Fox. Vcetne Michaela Moore. ;-)

Nikdo netvrdi, ze Mueller nevypadal unaveny, stary a ze nezadrhaval. Ale zlomit stareho republikana a valecneho hrdinu se rudohnedym ani po vice jak 2 letech stvanice nepodarilo. Svou zpravu dokoncil a o ruskem ovlivnovani voleb i Trumpove vlastizrade rekl vse podstatne. R^

2 7
možnosti
Foto

J26i35r34i 20B81i50l43i98n60a

25. 7. 2019 14:58

Muellerova zprava podrobne popisuje ruske ovlivnovani americkych voleb ve prospech Donalda Trumpa (kapitola 1) i to, jak se zlocinny oligarcha pokousel marit vysetrovani (kapitola 2). Zpravu ktera ma 448 stran pochopitelne skoro nikdo necetl (podle pruzkumu jen 3% lidi) a tak bylo velice uzitecne usporadat slyseni pred Kongresem a ukazat to lidem v televizi.

S temi, kteri to ani ted nechapou (nebo spise nechteji chapat), se nema vubec smysl bavit. Rv

2 6
možnosti
JK

J25a36n 96K22u46l59í71s62e87k

25. 7. 2019 15:29

Něco konkrétního jak se to Rusům a Trumpovi podařilo? Nic. Prý stovky stran, které se nijak nedají sumarizovat. Zkrátka něco, co svět do té doby neviděl.

Ono je docela možné, že tohle někdo nechápe, že se prostě každý obsáhlý román, každá esej a i zpráva o stovkách stran dá sumarizovat. Když ten nechápající nemá víc než devět tříd základky za hluboké totality, to se pak dá pochopit, že?

7 3
možnosti
TK

T94o13m44a63s 91K38e88j64s40t

25. 7. 2019 13:35

Dobře levičácký článek!!! Ale to že tento Muellerův report stál 40 mil $ a vlastně se nic nezmění tak to beru jako těžkou prohru pro americký demokraty( komunisty)

3 3
možnosti
PN

P93a96v75e69l 32N49o46v39á75k

25. 7. 2019 15:01

Tak určitě :D poukazování na kriminálnost jedinců je dneska levičáctví? Ta vaše sebranka už neví co si vymyslet.... a 40 mil USD? vzhledem k tomu, že stát zabavil desítky mil usd grázlům typu Manafort, tak se to nakonec skoro dorovnalo

2 1
možnosti
VV

Zdejší diskuze je dost zajímavá, - v tom, že odhaluje jak daleko dosahuje otupění občanstva vzhledem k tomu, že se holt v politice tak nějak švindlování předpokládá a je tak nějak tolerováno a ti, kdo vyžadují od politika morální standard a odpovědnost jsou zde znevažováni a osobně napadáni.

U Trumpa tak nějak nevadí, že nikdo nezná jeho daňové poměry, které předešlí prezidenti tradičně dodávali aby potvrdili svou důvěryhodnost, teď prý ani Muellerova zpráva, kterou celou doposud taky nikdo kromě prezidenta nezná je prý nedůležitá, přestože Mueller jasně řekl, že nebýt funkce prezidenta, tak tento stojí před soudem z ovlivňování justice.

U nás nevadí lidem stav poměrů kolem našeho premiéra, náš prezident si taky ze své funkce dělá soukromý dýchánek, ale jsou to lidé, kteří je přes to všechno volí, kteří jsou za svou volbu odpovědní.

6 8
možnosti
JJ

Co jsme se z článku dověděli?

Řekl bych že vůbec nic.

Dokonce by tento článek mohl soutěžit o nejzbytečnější a nejnudnější článek roku, který obsahuje mnoho slov, ale žádnou informaci.

Raději by se měli novináři zaměřit na to, že prezidentské volby v USA nejvíc ovlivňovala firma Cambridge Analytica a zjistit kdo a proč si její služby někdo objednal a za čí peníze to bylo.

Dále by měli zmapovat kde všude a jaké aktivity ta foirma provádí, protože se zžejmě jedná o nelegální aktivity po celém světě.

5 3
možnosti
VV

Tyto informace jsou normálně veřejně přístupné.

Zkuste si najít něco ohledně Breitbartu a máte to jak na dlani.

1 2
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...