ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Zloděj se hodiny snažil dostat ze zamčené budovy, nakonec se udal policii

  • 11
Devatenáctiletý zloděj se nechal zamknout v ordinaci v západoněmeckém Bielefeldu, kde hledal cennosti. Po několika hodinách marných pokusů z budovy utéct musel zavolat na policii, aby mu pomohla.

Mladík důvodně podezřelý ze spáchání 11 trestných činů skončil ve vazbě poté, co sám na sebe musel přivolat policii, aby mu pomohla uniknout z budovy, kterou se snažil vykrást.

Přes přilehlé balkony vnikl z původní ordinace do druhé, kde se vloupal do kanceláře. Zde ale úspěch s otevíráním dveří skončil. Lupič se tak vrátil zpět do první ordinace. I tam ale ke své smůle zjistil, že si nedokáže poradit se vstupními dveřmi.

Po mnoha hodinách snažení dostat se ven nakonec vytočil policejní tísňovou linku. „Bez dlouhého rozmýšlení uvedl, že je po vloupání už několik hodin uvázlý, a požádal o pomoc s vyproštěním,“ uvedla německá policie.

Soud ho v pondělí poslal do vazby.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: policie, Bielefeld

Video