Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Republikánští kandidáti v debatě sepsuli Trumpa. Ten zamířil za stávkujícími

Floridský guvernér Ron DeSantis kritizoval bývalého šéfa Bílého domu Donalda Trumpa, že se v noci na čtvrtek vyhnul i druhé televizní debatě republikánských kandidátů na prezidentský úřad. Trump, který má mezi republikánskými uchazeči jasně nejvyšší preference, místo účasti v debatě pronesl projev ke stávkujícím zaměstnancům detroitských automobilek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Úderka Kulísek-Suchodol-Seifert tady vyvíjí přímo stachanovské úsilí, aby obhájili guru jejich sekty

3 2
možnosti
Foto

I v pripade toho potrhleho, zlocinneho oligarchy totiz u prislusniku jeho sekty plati ono cimrmanovske: "Pravdu ma nacelnik!"

3 2
možnosti
Foto

Kdyz se podivame na vymluvy pro duvod Trumpovy absence pri volebnich debatach, kterymi nas obstastnuji jeho fanticti stoupenci, (Kulíšek, Seifert etc.) vidime jasnou paralelu s podobnymi vyroky Putina, Kim Jong Una, ci jejich komunistickymi a nacistickymi predchudci jako byl treba Stalin ci Hitler.

"Vsichni nas miluji, vsichni vi co jsme pro ne udelali, vsichni znaji nas program, proc se otravovat s jakymisi debatami s bezvyznamnymi lidmi. "

A Trump tp uz potreti v historii (nebo v hysterii? ) doplnuje zoufalym krikem o tom, ze prohrane volby budou v jeho pripade volebnim podvodem.

Ale vylezt z diry a celit neprijemnym otazkam, to se mu (stejne jako jeho kremelskemu porucnikovi) jaksi nechce.

4 3
možnosti
IS

Trump se nepotřeboval účastnit té šaškárny, která se udála včera na Foxu s pomocí Univision. Sedí pohodlně s 61% podpory mezi Republikány a Independents, vede nad Bidenem o 10% podle posledních výzkumů, tak raději šel podpořit stávkující odboráře v auto průmyslu, kde na rozdíl of Bidena nebyl vypískán ale nadšeně přivítán.

Proč by se měl nechat přeřvávat Christiem, který nemá šanci na žádnou pozici v Trumpově kabinetu, stejně jako ji neměl v roce 2016. Na pokusy o vtípky Pencovi ani nezatleskali, Nikki a Tim se hádali jako školáci, Vivek se trochu držel zpět a dobře udělal, jediní kdo zaujali byli Bugrum, škoda, že je tak neznámý a začal tak pozdě, a pak DeSantis tentokrát bodoval. Kandidáti nám nic podstatně nového nepřinesli a moderování v režii Perino, Varney, Calderon bylo amatérské, tím je řečeno vše. Takže jaký přínos by měl Trump z debaty vedené jako v mateřské školce? Nix, nada, zilch, zippo. Marně se snažíte pošpinit někoho, koho z celého srdce fanaticky nenávidíte, tak si to prostě jednoduše přiznejte.Vymýšlet stovky zbytečných slov musí být velmi vyčerpávající. A když jsme u debat, kdy se přestane schovávat Biden a bude debatovat s Robertem F. Kennedym, Jr., Marianne Williamson a Cornellem Westem? Jelikož ho nechce 70% všech voličů včetně Demokratů měl by je přesvědčit, proč by mu měli dát šanci na další 4 roky. Joe is running out of time.

2 1
možnosti
LP

Biden mi vadil z mnoha důvodů. Jeho zdravotní stav napovídal tomu, že nedokončí mandát a bude střídán marxistkou Kamalou. Děkuji americké medicíně, že ho udržela v křesle i když - dle mého názoru - za něj rozhodují jiní. Vadilo mi jeho prosazování GD, ale jako prezident na to má právo. Ale to, že při neustále horšících kognitivních vlastnostech ( to je prostě jeden z hlavních příznaků nastupující a akcelerující demence jak lze najít na netu) chce znovu kandidovat? Trump je na tom zdravotně o hodně lépe, ale také by to měl nechat DeSantisovi! Dva geronti, z toho jeden jasně mimo mísu, to je potupa USA! Geronti ze SSSR, kterým jsme se tajně posmívali, byli mladší! A jak pak naskákali do hrobu! Amerika nemá mladší? Co se to děje se Západem? Posledním věkově skousnutelným byl Obama. Osobně jsem ho, za nezvládnutí krize v roce 2008, považoval za nejhoršího prezidenta v dějinách USA a teď si říkám, škoda, že nemůže ještě jednou!

0 2
možnosti
IS

Mnohokrát jsem s Vámi souhlasila, ale tentokrát nemohu. Proč děkovat medicíně za Bidena? 75% už ho nechce ani vidět, i Demokraté už ho nechtějí. Kamala je na tom s popularitou ještě daleko hůře. Biden je tím nejhorším, co kdy USA potkalo. Srovnávat Trumpovu vitalitu s Bidenem nelze, stejně jako jejich kognitivní schopnosti. Zatím co Bidena vypískali stávkující zaměstnanci v automobilovém průmyslu při jeho 12ti minutové náštěvě a kdy se kolem něj točilo více reportérů než stávkujících, Trump místo účasti v katastrofální debatě, sledovala jsem ji celou, strávil alespoň hodinu v Clinton Township v Michiganu, kde promluvil k více než pětistovce nadšených účastníků. Stačí jen porovnat záběry Bidena a Trumpa. Navíc, Biden se tam narychlo vydal v úterý, když Trump už několik dní dopředu oznámil, že navštíví stávkující. Jinak by tam Bidena neviděli, stejně jako doposud se neukázal v East Palestine, Ohio 7 měsíců po hrozivé havárii vlaků s toxickým nákladem. Zaplať Bůh, že Obama, ten který prohlásil, že změní Ameriku od základů, že nemůže kandidovat, ačkoliv podle všech ukazatelů je právě tím, kdo stojí jako šedá eminence za vším, co se děje za poslední roky. To je také důvod, proč nikdy neodešel z Washingtonu jako každý jiný president po ukončení termínu. Má přece 3 domy, ke si může užívat presidentského důchodu. Amerika nebyla nikdy tak rasově rozpolcena do doby Obamy. Ani to, že Putinovi přenechal Krym bez jakýchkoliv následků, to zřejmě také nikomu nevadí. Takže znova, Trumpovy preference stoupají nejen mezi Republikány, ale i mezi Independents, u černé a Hispánské populace také. Tentokrát Demokratům volební podvody nevyjdou.

3 3
možnosti
Foto

J36i32r98i 38B58i11l27i16n77a

28. 9. 2023 19:17

Ona ta Trumpova stydlivost s jakou se neucastni debat neni jen a jen jeho zbabelost.

Je to spise skutecnost, ze by pro neho takova debata znamenala katastrofu.

Jen si predstavte ze by mu byla pripomenuta jeho "uzasna betonova zed od oceanu k oceanu za mexicke penize", nebo "uzasne levne zdravotni pojisteni".

Anebo ze by se tam nedej Boze zacalo mluvit o jeho zlodejnach, lasce k tem nejodpornejsim diktatorum, zbabraneho boje proti Covidu, anebo pokusu o fasisticky puč po prohranych volbach.

4 3
možnosti
JK

J38a67n 94K79u49l33í74s23e20k

28. 9. 2023 19:24

Jirko, vždyť to už bylo řečeno v diskuzích tolikrát a ty ne a ne tento jasný a objektivní fakt vzít v úvahu.

Trump se prostě nemusí vůbec debat zúčastňovat jednak proto, že to není povinné, ale on se jich nezúčastňuje hlavně proto, že to pro něj neznamená žádnou výhodu a nemá žádnou cenu. Proč se rozčilovat a ztrácet energii s něčím, co je jenom ztráta času?

Opak je totiž pravdou, protože hádání nevýrazných kandidátů bez jeho přítomnosti mu ještě k tomu zvyšuje preference, takže je o další důvod víc, proč tam nechodit. A ještě k tomu když každý zná jeho program a nemusí ho tedy nikomu vysvětlovat...

2 5
možnosti
SW

Sepsuli. Opatrne kritizovali, ale neutocili a nemluvili o tom, jak se snazil prevratit volby atd. Jen takove lehke stouchnuti a rozhodne ne plna a pravem zaslouzena kritika. Boji se ho kritizovat moc, protoze vedi, jakou Magou si volici mazou chleba.

Donik sice byl sice ve spravnem state, Drake Enterprises v Clinton Townshipu, ALE byl u fabriky na automobilove soucastky, ktera NENI soucasti odboru.

Biden, na rozdil od Trumpa, se setkal s vedoucim odboru a skutecnymi stavkari.

Cili Trumpova navsteva byla stejne zavadejici jako jeho jine lzi.

Co se tyce debaty, byl to Babylon, vsichni se prekrikovali a vsichni se spolehali na naucene noticky, hlavne DeSantis byl zoufaly. Haley si celkem vedla dobre, ale celkove to byla snuska klise a zvaneni o nicem, bez reseni. Sama hesla o tom, jak vse bude transparentni, jak lidi budou mit vic moci, jak se zatoci s mexickymi kartely. Ale prakticka reseni zadna. Jen takove mlaceni slamy.

2 3
možnosti
JK

J86a52n 64K88u55l32í23s19e45k

28. 9. 2023 20:02

Docela by mne zajímalo, paní Silvie, proč by měli kandidáti na Trumpa útočit, když jednak není proč a jednak každý útok na něj svyšuje jeho volební preference a snižuje preference toho, kdo na něj útočí.

Za další, je úplně jedno, kde Trump byl. Šlo pouze o to, připomenout se veřejnosti a ukázat, jak jsou ostatní kandidáti trapní, což se splnilo.

Trump se snažil převrátit podvodné volby, co je na tom špatného? Snad jedině to, že nechal Bidena a Stranu převzít moc. To se nemělo stát. Teď to bude pro něj a jakéhokoliv jiného Republikána daleko těžší jestli ne-li nemožné zvítězit ve volbách.

Jestlipak víte, co se nedávno stalo v Texasu AG Paxtonovi? Nevíte, viďte. Sice tam zatím zvítězila spravedlnost a rozum, ale to se nemusí už stát.

Copak vy chcete, aby děti rodili muži, aby muži závodili se ženami ve sportovních disciplínách a aby děti si na státní útraty a bez vědomí rodičů měnily pohlaví? Aby se děti učily ve školách, že Americká státnost je založena na otrokářském režimu a tudíž je nutno zrušit americkou státnost a ústavnost?

Vy taky chcete, aby Amerika sestoupila z pozice jediné světové velmoci a stala se z ní taková normální fašistická diktatura?

Tohle všechno chcete, když nechcete aby byl příštím prezidentem Donald Trump...

2 3
možnosti
JK

J28a53n 26K36u36l22í60s35e67k

28. 9. 2023 17:49

To, že republikánští kandidáti sepsuli Trumpa, nebylo vůbec důležité a zdaleka to ani nebylo hlavním tématem diskuze. Titulek tedy je, velmi mírně řečeno, zavádějící.

Ale jak už jsem tolikrát poznamenal, žijeme v postmoderní době, kdy fakta už nehrají žádnou roli, protože nejdůležitější je, jak se kdo cítí a už při pohledu na oranžového Lucifera jsou mnozí velmi rozrušeni.

Nějaká blbá pravda? Prosím vás! Dneska?

Co je vlastně hlavní věcí v dnešní době nebylo v debatě slyšet a tou věcí je zblbnutí nejen americké, ale celkově světové veřejnosti sociálními sítěmi, jejichž agenda se přímo kryje s agendou vládnoucí Strany a je jako kdyby přišla z chovanců nějakého blázince.

Copak muži mohou rodit děti? Jak vůbec může někoho zaujmout možnost, že desetileté dítě si může na státní útraty bez vědomí rodičů nechat změnit pohlaví? Že v ozbrojených silách každému, kdo požádá o změnu pohlaví, je vyhověno? Že v atletice a i ostatních sportech mohou soutěžit muži v ženských disciplínách?

A samozřejmě je nutno zmínit, že volby už nejsou volby jako takové, ale sbírání a počítání hlasů stranickými aktivisty, kteří zaručí zvolení té správné strany a těch správných kandidátů, takže v zemi konečně zavládne pořádek.

A to ani nezmiňuji zahraniční politiku, jejíž uskutečňování je definováno kdo pošle nejtučnější úplatek první rodině a je jedno, jestli se jedná o čínské či ruské oligarchy.

Válka na Ukrajině samozřejmě slouží také především stejnému účelu, protože první rodina si musí nějakým způsobem vydělat na živobytí, že ano, když nikdo v ní nic neumí a ještě k tomu je třeba nemohu napsat co na drogách.

Slyšeli jsme včera, co s těmihle obludnostmi a s tou sebrankou u moci prezidentští kandidáti hodlají udělat? Něco málo ano, ale zdaleka ne dostatečně. A to je také jeden z hlavních důvodů, proč volební preference Donalda Trumpa stoupají i přes to, že se debat neúčastní...

3 2
možnosti
VS

Jste prilis logicky pane Kulisek. Bilinovci vseho druhu toto nemuzou nikdy diky svemu "vysokemu" IQ nikdy pochopit.

6 3
možnosti
VS

Co by tam taky DT delal?? Patrioticka Amerika uz davno zna za cim stoji a ze je jediny z tech kandidatu, ktery jeste mozna muze dostat DSA z kapitalniho prusvihu do ktereho ji zatahla demofasisticka luza. Proto taky dostane GOP nominaci. Pokud mu ji Republikani nedaji, tak uz to muzou uplne zabalit.

4 4
možnosti
Foto

J34i27r19i 65B77i91l19i11n97a

28. 9. 2023 16:27

Zrovna jsem videl video, ve kterem ten hroch kritizuje Bidena za to, ze vypada spatne na plazi v plavkach.

Jsem zvedav, jestli se z ostudy jmenem Donald J. Trump kdysi slavna GOP nekdy vzpamatuje...

2 2
možnosti
JK

J24a23n 13K13u45l17í47s79e33k

28. 9. 2023 17:01

GOP se sice opravdu potřebuje vzpamatovat, ale z úplně něčeho jiného než Donald Trump.

Co se musí stát je se naučit jak se postavit straně stejného typu jakou byla kdysi KSČ v roce 1948. Zatím se to moc nedaří...

3 3
možnosti
LK

Jen doufám, že Trump i jeho sekta dodrží 22. dodatek Ústavy a že lidstvo jeho druhé funkční období přežije. 🙄

1 1
možnosti
JK

J56a11n 45K36u57l28í42s66e10k

28. 9. 2023 16:09

Proč by lidstvo nemělo druhé Trumpovo období přežít a proč podle vás by neměl Trump dodržet 22. dodatek? Já nevidím žádné důvody. Vy ano?

1 2
možnosti
Foto

Bude debata Trump vs Biden?

Vstal bych klidně ve tři ráno :D

2 0
možnosti
JK

J18a11n 32K54u66l12í26s52e92k

28. 9. 2023 17:14

Vsadím se, že žádná debata nebude.

Joe Biden už toho není schopen, protože on ani už nemůže dát pečlivě režírovanou tiskovku natož aby odpovídal na neočekávané otázky...

1 4
možnosti
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Izrael v části jižní Gazy každý den na 11 hodin pozastaví vojenské operace

16. června 2024  7:38

Izraelská armáda v části jižního Pásma Gazy každý den na 11 hodin pozastaví vojenské operace, aby...

Střelec na předměstí Detroitu zranil devět lidí, poté spáchal sebevraždu

16. června 2024  7:11,  aktualizováno  7:21

Devět lidí, včetně nejméně dvou dětí, utrpělo zranění při střelbě na předměstí Detroitu Rochester...

Velké požáry ve středních Čechách: vzplála výroba pyrotechniky a sklad

14. června 2024  15:28,  aktualizováno  16.6 5:41

Středočeští hasiči zasahují u dvou velkých požárů. V obci Praskolesy poblíž Hořovic na Berounsku...

Převrat v britské politice? Nacionalisté v průzkumech poráží vládní stranu

16. června 2024

Premium Do britských parlamentních voleb zbývají ani ne tři týdny a vypadá to na velký propadák vládních...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!