Diskuze

Lhal, že prchá před válkou, znásilnil dítě a užívá si dávek. Přesto ho nevyhostí

Před lety znásilnil školačku, odpykal si trest a teď si ve Velké Británii pochvaluje život na sociálních dávkách. Vyhostit se do rodné Albánie nenechá, protože tam podle něho žije „spousta špatných lidí“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Odporné, odporné, odporné. A takhle my si tady žijem.

0 0
možnosti
SK

Evropu nezničí Rus ale degradace politiku a politických elit. Zvítězí Islam

3 0
možnosti
KK

Nojo, jeden případ z desetitisíců podobných, nad tím se už nikdo nepozastaví:-/ Spíš by se hodila pohádka o tom, jak skutečný uprchlík s ověřenou totožností přišel na Západ pracovat, myslím, že dva-tři takoví by se našli

1 0
možnosti
FO

Na jednu stranu jsou ochotní zničit život člověku, který o ženě řekne, že je žena, a na stranu druhou živí a chrání tohle.

6 1
možnosti
TR

Pokud má na svědomí zločin pak by měl být vydán zpět aby si mohl trest odsedět. Nicméně zajímalo by mne jak pan redaktor přišel na to že se jedná o pedofila viz "Řeč je o dvaapadesátiletém pedofilovi Gjinu Gjergjiim, který v roce 2015 znásilnil patnáctiletou dívku."

1. pedofilové jsou sexuálně přitahováni předpubertálními dětmi a dívce bylo 15. (ta je sexuálně přitažlivá pro naprostou většinu mužů)

2. naprostá většina zneužití dětí (někteří autoři uvádí až 95%) je osobami které nemaji sexuální úchylku pedofilii, takže ani na základě toho, že někdo zneužil dítě se nemůže hovořit o pedofilovi!

1 0
možnosti
FO

To je věc definice toho slova. Samozřejmě, že z medicínského pohledu tohle asi (nevyšetřovali jsme ho) není pedofil.

Ale významy slov mohou být v různých kontextech výrazně posunuté. S tím toho moc nenaděláme.

Jinak jo - pedofilie není nijak zvlášť běžná a z nich ani nejsou všichni nebezpeční. Většina zneužití dětí a mladistvých pod zákonem (různé země to mají definované různě) není projevem pedofilie.

0 0
možnosti
IS

Západní civilizace si neumí efektivně poradit s pijavicemi. Pokrok nezastavíš.

4 0
možnosti
Foto

Zde je vidět naprostá zoufalost práva! Jestli tohle je demokracie nevím, ale 100% je to výsměch všem slušným lidem, podvod znásilnění dávky! Tohle je naprostý zoufalec co nic nedá, jen bere a ve výsledku je vlastně spokojený!

5 1
možnosti
DB

S demokracií to nemá nic moc společnýho, pokud by to byla diktatura, která ctí svoje zákony, tak to dopadne stejně.

Problémem jsou děravý zákony a nejspíš nějaký úředník, který se vykašlal na prověřování údajů.

0 1
možnosti
DH

Evropa by si měla vzít příklad z Austrálie.. Tam se s tím moc nepářou.. A nepustí vás do země jen třeba při podezření že tam chcete pracovat.. klidně vám prohledají telefon aby na to přišli

4 0
možnosti
Foto

Víte jak to je: na každou s.... se vaří voda.

0 0
možnosti
MV

Chteli mit jaderneho fyzika z vychodni evropy, maji ho mit...

2 1
možnosti
Foto

akorát, že z jižní. východní evropa je evropská část rusácka a brát to "politicky" už dnes naštěstí není žádný vnucený důvod

0 0
možnosti