Jakub Kohák se jako bombucman na Evropě 2 zastal Lucie Vondráčkové.

Jakub Kohák se jako bombucman na Evropě 2 zastal Lucie Vondráčkové. | foto: kolaž iDNES.cz

Kohák chce Vondráčkovou na Evropě 2, hlavně píseň Ať se seje vítr

  • 7
Rádio Evropa 2 angažovalo svého "bombucmana", který umí každému poradit. Je jím režisér Jakub Kohák a naposledy se tu zastal práv Lucky Vondráčkové, kterou rádio už dlouho nehraje.

Dotazy bombucmanovi do rádia posílají posluchači. Jeden z nich si vystřelil ze zpěvačky Lucie Vondráčkové. "Mám problém s tím, že Evropa 2 nechce hrát moje písničky. Nechápu proč? Lucka Vondráčková,“ zněl dotaz pro Jakuba Koháka.

Ten to zpěvačce s humorem sobě vlastním nejdřív vysvětlil, pak se ale začal prát za její práva.

"Ty máš tak kvalitní repertoár, že se to prostě na toto prohnilé rádio nehodí. Ty potřebuješ něco lepšího, rádio Classic, rádio Luxury, Prestigious nebo rádio Supreme,“ řekl Kohák.

Lucie Vondráčková a Michal David uzavřeli své hit turné 26. 6. 2013 v pražské O2 areně.

Podle něj je v tom závist. "Všichni závidí, protože nikdo není schopen tolika kvalitních hitů jako ona. I já. Třeba ten hit Ať se seje vítr nebo jak se to jmenuje. Perfektní,“ dodal režisér a spolu s moderátory Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým se pak ve stejně ironickém duchu shodli, že by mělo rádio dát Lucii Vondráčkové prostor v hlavním vysílacím čase, ideálně udělat komponovaný pořad Lucka nabízí a hraje.

Na nějakou změnu k lepšímu to ale nevypadá. "Z nákladných výzkumů rádia vychází Lucie Vondráčková velmi neúspěšně," zní stanovisko rádia Evropa 2.