Vicemiss Barbora Kolářová a Přemysl Vida si řekli ano na ostrově Mauricius

Vicemiss Barbora Kolářová a Přemysl Vida si řekli ano na ostrově Mauricius | foto: mauritius.cz

Z vicemiss Kolářové je paní, vdala se na ostrově Mauricius

  • 26
Šestadvacetiletá vicemiss z roku 2006 Barbora Kolářová je již vdanou paní. Své ano řekla partnerovi Přemyslu Vidovi na romantickém ostrově Mauricius. Radost z pohádkové svatby kalilo jen nevyzpytatelné počasí.

Velkolepý romantický obřad se odehrál na březích Indického oceánu v pátek odpoledne místního času. Snoubenci, kteří spolu randí již několik měsíců, si museli před plánovanou svatbou zajistit veškeré dokumenty, aby jejich sňatek mohl být uznán i v České republice.

POHÁDKOVÁ SVATBA. Vicemiss Barbora Kolářová a Přemysl Vida si řekli ano na ostrově Mauricius

Obřadu mladého páru přihlíželi i nejbližší členové rodiny, kterým (podobně jako nevěstě a ženichovi) lehce nahánělo hrůzu tropické počasí. Ostrov totiž ohrožoval cyklon, tedy bouře, kterou zpravidla doprovází ničivý vichr.

"Měli jsme samozřejmě obavy, jak to všechno dopadne. Večer před obřadem se bouře přehnala jihem ostrova a strhla s sebou část vegetace a vlny bahna pohřbily golfový resort," popsal iDNES.cz průběh svatby rodinný přítel a fotograf Jan Tůma. Dodal, že se svatba, odehrávající se přímo na pláži místního romantického hotelu Le Canonnier, nakonec měla hladký průběh.

NOVOMANŽELSKÝ PŘÍPITEK. Vicemiss Barbora Kolářová a Přemysl Vida

O ten se po organizační stránce postarala kamarádka nevěsty a majitelka cestovní kanceláře Petra Gisske, která k obřadu přizvala i tamního ministra pro cestovní ruch.  

Barbora Kolářová a Přemysl Vida, kteří budou užívat ženichovo příjmení, jsou na ostrově Mauricius již několik dnů. Kromě příprav na svatbu si tak vychutnali i romantické výlety na lodi, v autě i na motorce, vyzkoušeli potápění a doslova si zamilovali místní kuchyni.

Novomanželé vyslali do nebes tajné přání

Obřad organizovaný cestovní kanceláří probíhal v anglickém jazyce. Novomanželé musí oddací listinu po návratu ověřit u českých úřadů, poté bude jejich svazek právoplatný i v Česku.