Diskuze

Pugét růží i sexy prádlo. Jak známé tváře slaví svátek zamilovaných

Valentýna všichni znají jako svátek zamilovaných. Importované zvyky ze zahraničí ovšem v Česku nepřijímá každý úplně automaticky. Jak to mají známé tváře z televize? Některé Valentýna vynechávají, jiné budou obdarovány růžemi a dojde i na sexy prádlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

ad Vaclav Picha: "S manželkou pravidelně slavíme první máj a valentýn považujeme za komerční svátek";-D

ad Jaroslav Koutsky: "Svátek obchodníků pro hlupáky!";-D

Spis se zdaji hloupe a nepromyslene vase reakce.

Muzete predstirat rozhorceni maleho ceskeho cloveka nad " importovanymi zvyky" a ohanet se "komercializaci" svatku jako Valentyn, ale zda se, ze vam dvema to diky vasi male ceske zaujatosti prestalo myslet. ;-D

Jak uz totiz rekl kolega dole: stejne tak jsou komercnim svatkem vanoce!!.... a to bez ohledu zda slavite Jeziska, pohanske zvyky zimniho slunovratu, Santu, dedu Mraze, Sinter Klaase, Sv. Lucii, Divali, Otce Vanoce, skandinavske skritky, nebo odkladate oslavy na Novy Rok nebo Tri krale.

Stejne tak jsou komercnim svatkem MDZ, Velikonoce, Svatek Matek, Otcu, Mikulas..... a dokonce i vase jednotlive svatky=jmeniny, svatby a krtiny!!

Je tohle vsechno slaveno pouze hlupaky????8-o

Proste KAZDA oslava, k niz se neco nakupuje, at uz darky nebo pohosteni a z niz maji ZISK obchodnici, je ve sve podstate komercni svatek;-D

0 0
možnosti
Foto

P81e17t25r 97Š51r21a33i25e30r

14. 2. 2021 16:05

Netuším, jestli ještě vychází magazín Leo, ale Perkausová ani Vzorek by se v něm neztratili... "umění" jak v katalogu escort služby.;-€Rv

1 0
možnosti
JZ

Ať si každý slaví, co chce, třeba rammadan, pokud mě to neobtěžuje...

0 0
možnosti
MM

nikdo v zapadnim svete nenuti nikoho jineho do oslav neceho, co nechteji oslavovat.

Kazdy rozumny clovek se rozhodne sam. Ten, kdo rad oslavi Valentyna protoze ma s kym, ma proc a obema to dela radost, by nemel byt pranyrovan ze to dela.

2 0
možnosti
JK

Svátek obchodníků pro hlupáky!!;-€

4 2
možnosti
MM

;-D

Takhle a podobne se vymlouvaji

1) skotaci, kteri neveri na nejaky ten puget pro milovanou

2) chlapi, kteri dostali kopacky nebo je zadna nechce

2 2
možnosti
JH

Ta rovnice je jasná, čím více vyšpulených zadků, tím více sledujících, čím více sledujících, tím více reklamy, čím více reklamy, tím více Maledivy.

27 0
možnosti
PV

A na co si to jako hrajou? Trapné.

10 2
možnosti
MM

FYI: u nas uz slavime letos 44. Valentyna. Sousedi take, nasi pratele 45, pribuzni 37. Atd atd.

Jednak zijeme v zemi, kde se to bezne slavi, jednak to delame radi a vubec ne proto, ze to slavi ti kolem nas, ale protoze nam dvema to dela poteseni.

Slavime zasadne doma, dame si male darky - bonbonieru, kytici a ukoncime den peknou, ruzovo- cervene ladenou veceri, kterou pripravuje manzelka.

Dnes bude uzeny losos na malych livaneckach, krevety a humr s bramborovymi medailonky a na zakusek jahodove "bananky", k piti tresnovy Gin & Tonic, ruzove prosecco.

3 0
možnosti