Starý pardál Belmondo je v 70 otcem

  • 15
Tři kila osmdesát pět a 51 centimetrů, takové jsou míry malé Stelly, kterou ve středu porodila manželka jednoho z nejpopulárnějších francouzských herců Jeana-Paula Belmonda Natty. Nestárnoucí představitel nezdolných drsňáků, který nedávno oslavil sedmdesátku, tak už v pořadí počtvrté běžel s pugetem do porodnice. Z předchozích manželství měla filmová legenda už tři děti - dcery Florence a Patricii a syna Paula. Patricia však v roce 1994 tragicky zahynula.

"Jean-Paul i já prožíváme chvíle extáze," uvedla štastná maminka, podle které nenastaly během porodu žádné komplikace. "Všechno šlo hladce," dodala bývalá tenečnice v televizních show.

Belmondo se oženil s Natty loni v prosinci. Ve společné domácnosti však žili již od roku 1989. Poprvé vstoupil do manželství již v šedesátých letech, sňatek ale neměl dlouhého trvání.

Po rozpadu manželství se po Belmondově boku nejčastěji objevovaly známé krásky jako herečky Laura Antonelliová a Ursula Andressová nebo zpěvačka Carlos Sotto-Mayorová. Před dvěma lety utrpěl Belmondo mozkovou mrtvici, z níž se ještě stále úplně nezotavil.

Francouzský herec Jean-Paul Belmondo

Jean-Paul Belmondo a Alain Delon ve filmu režiséra Patrica Leconta Poloviční šance

Jean-Paul Belmondo ve filmu režiséra Patrica Leconta Poloviční šance

Francouzský herec Jean-Paul Belmondo.