Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová (Praha, 10. června 2023)

Ondřej Gregor Brzobohatý a Daniela Písařovicová (Praha, 10. června 2023) | foto: Profimedia.cz

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se tajně vzali v cizině

  • 81
Hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40) a moderátorka Daniela Písařovicová (44) jsou manželé, uvedl v neděli pořad Showtime na Primě. Své „ano“ si podle televize řekl pár v zahraničí. Na veselku byli pozvaní jen nejbližší.

Hudebníkův manažer Patrik Jedlička redakci iDNES.cz sdělil, že se k věci nebude vyjadřovat. „Něco se chystá, ale víc vám k tomu neřeknu,“ uvedl Jedlička.

„Své ano si zamilovaná neřekla na okázalé svatbě, ale na soukromé akci, na ni dostali pozvánku jen členové rodiny a nejbližší přátelé. Obřad měl podle informací redakce Showtime proběhnout v cizině,“ píše web CNN Prima NEWS.

Podle Blesku se Brzobohatý a Písařovicová vzali v Itálii v oblasti Gardského jezera.

Brzobohatý a Písařovicová se zasnoubili na dovolené v exotice

„Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ popsal Blesku Brzobohatý.

Téma společného sňatku zaznělo v souvislosti se sledovanou dvojicí už dříve v jednom z pořadů Primy. „Jedna z účastnic, jejíž profesi zpěvačky měla porota uhádnout, prozradila, že zpívá se sestrou na svatbách, což přivedlo moderátorku na otázku směrem ke svému partnerovi,“ připomíná web.

Zeptala se, zda bude kapelu na svatbu objednávat on. „Brzobohatý jí v tu chvíli opětoval překvapený pohled. Poté se snažil z celé situace dostat tím, že tvrdil, že nic o této věci neví,“ uzavírá zpráva.