Nejvíc sexy je Ben Affleck

  • 1
Muž s největším sexappealem na světě je momentálně hollywoodský herec Ben Affleck. Tak to alespoň vidí americký časopis People, který letos toto přízvisko přisoudil třicetileté filmové hvězdě. Pro jeho dvaatřicetiletou snoubenku Jennifer Lopezovou však pocta udělená Affleckovi nebyla žádným překvapením. "People mi rozhodně nemusí říkat, že Ben je sexuálně nejpřitažlivějším mužem, jaký existuje. Rozdíl mezi mnou a časopisem je ale v tom, že pro mě bude nejatraktivnější i v době, kdy mu bude sto let."
Affleck, známý z filmů Dobrý Will Hunting a Pearl Harbor, nedávno ohlásil svůj záměr vzít si zpěvačku Jennifer Lopezovou, která sama patří k ženám s největším sexappealem. Svatba se očekává nejdříve koncem ledna, kdy vstoupí v platnost rozvod herečky s jejím bývalým mužem. Datum svatby, o němž se spekuluje nejvíc, je 14. únor, den kdy mají svátek zamilovaní.

V minulých letech získali tento čestný titul Pierce Brosnan, Tom Cruise, George Clooney a Brad Pitt (už dvakrát). O letošní poctu se ucházelo 23 mužů, mezi nimi politik Rumsfeld, herec Hugh Grant a zpěvák Enrique Iglesias.

Kalifornský rodák Ben Affleck vzal v roce 1997 Hollywood útokem, když spolu se svým kamarádem Mattem Damonem napsali scénář k filmu Dobrý Will Hunting a zahráli si v něm také velké role. Oba za tento snímek dostali Oscara.

Ben Affleck

Předávání cen amerických teenagerů "Teen Choice" - 12. srpna 2001 v amfiteátru Universal v Los Angeles

Předávání cen amerických teenagerů "Teen Choice" - 12. srpna 2001 v amfiteátru Universal v Los Angeles

Herec Ben Affleck na civilním snímku.

,