Naomin prstýnek není snubní

Prstýnek na ruce dvaatřicetileté supermodelky Naomi Campbellové vyvolal mezi novináři a fanoušky dohady o tom, že si vzala svého přítele Enrique Palacia. Naomi však tyto zprávy popřela. "Ano, máme krásné prstýnky, ale vdaná nejsem. Nejdříve bych to přece řekla mamince," konstatovala. Naomi nepopřela, že její současný osmadvacetiletý "hombre" původem z Venezuely, je jí velmi blízký a má s ním dalekosáhlé plány.
"Dokonce jsme narozeni ve stejný den, takže by to mohlo jít. Ale jsme spolu krátce," prohlásila Naomi a dala tak najevo, že to s její pamětí není nejlepší, neboť před pouhými čtrnácti dny řekla jednomu italskému časopisu, že už je "ruka v rukávě."

Zdá se, že Naomi o sobě vůbec ráda vyvolává dojem, že je vdaná. Před časem na svatbě kamarádky Evy Herzigové prohlásila, že si vzala starého kamaráda, návrháře Lucu Orlandiho, který z této informace utrpěl šok. Podobně vyděsila herce Roberta de Niro. Znalci tvrdí, že právě fakt, že začala nosit "zásnubní prsten" údajně od de Nira, Roberta zřejmě vyděsilo a opustil ji. Stejný osud potkal její svazek s členem skupiny U2 Adamem Claytonem. Sotva Naomi řekla, že se vzali, se rozešli.

Podle Naominy kamarádky je to však prý všechno nedorozumění. "Když se jí nějaký přítel opravdu líbí, mluví o něm zásadně jako o manželovi," objasnila.