Diskuze

Nakladatelé se perou o Lucii Bílou

Manželství Lucie Bílé nevydrželo ani rok. Rodinný život má v troskách. A i když několik let nevydala desku a rádia nehrají její písně tak často jako dřív, zpěvačka se stále objevuje na předních stránkách většiny novin a časopisů. Knižní nakladatelství se dnes předhánějí v tom, kdo první vydá knihu o jejím rozchodu. Lucie zatím mlčí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

polda

11. 2. 2003 20:59
divadelko
Děvčata a chlapci,divadlo kolem Lucie je už trochu nudný.Pokud máte doma starší čísla časopisu- Rytmus žívota,Vlasta-skuste si je přečíst je to obyčejný obchod-teĎ vydá knížku,udělá si pořad a má vyděláno.Prominte mi obyčejní jí přispějeme na její bohatství.Potom začne mluvit jak jí bulvár poškodil a všíchni jsou proti ní!!!Ale podívejte kde ty články vychází právě v bulváru.Nebojte dopadne to dobře-Lucku vezme pod své křídla VlÁĎa ŽELÍSKO- pomuže jí NEBOJTE DOPADNE TO DOBŘE.Lucka bude zachráněná.A my obyčejní budeme čekat co si na nás zase vymyslí.
0 0
možnosti

Petr

11. 2. 2003 21:24
Re: divadelko
... a připouštíš, že existuje docela velký kvantum "obyčejných", kterým je šťourání sde v osobních záležitostech "celebrit" úplně ukradený, a kteří jim nepřispějou - jak píšeš - ani desetníkem. A hloupí "obyčejní", když se jim to líbí a baví je to, ať platěj. To snad je fair play, nebo ne ?
0 0
možnosti