Diskuze

Jsme zamilovaní, říká Bagárová. Po rozchodu s Uzbekem randí s Albáncem

Monika Bagárová (28) už není single. Po nepovedeném vztahu s MMA zápasníkem a otcem jejich dcery Ruminky Machmudem Muradovem (32) je zpěvačka opět šťastná po boku nového muže. A opět si vybrala cizince.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

A dalsi bude kdo? Tato pani ma zvlastni vkus.

0 0
možnosti
NM

...já taky a nechlubím se s tím...a jsem jenom zvědavej jak dlouho jim to vydrží..

0 0
možnosti
JC

J71a50n 41C20e95p67e57k

13. 12. 2022 15:07

Monika Bagárová - kdo to je? 8-o

2 0
možnosti
RP

Nevím kdo z Vás co jí zde hanite ji poslouchal jako porotkyni Superstar ale po Haberovi byla hned v posouzení talentu nejlepší a k věci. Takže žádná prázdná hlava. A že tíhne k mužům jižní národnosti ? Je romského původu tak k nim má blízko. Nebo si ji dovedete představit s blonďatým Němcem;-D?

2 1
možnosti
SW

Ani ne, byla dost zaujata, falesna, kdyz ji nekdo nebyl sympaticky, tak nemel sanci, byt zpival sebelip. Predstirala, jak je strasne cikanska, ale pak se vzdy projevila. Kdyby tam nebyla, vubec by se nic nestalo.

Ad chozeni s tim ci onim, je sice z cikanske rodiny, ale chodila i s Amikem atd., ne? Jizni narodnost neni Albanie *jihovychod) ani Uzbekistan/Tadzikistan (Asie). Jizane jsou Italove/Spanele.

Proste ma vlastni specificky vkus.

0 0
možnosti
TO

Vůbec nechápu, proč se o ní mluví jako o zpěvačce. Nikdy jsem ji neslyšel zpívat v rádiu nebo neviděl v TV. Několikrát zahlédnutá v porotě nějaké TV show - ?Superstar?

5 0
možnosti
Foto

Já jsem ji slyšela asi před 5 lety v nějaké silvestrovském pořadu, zpívala tam něco od Heleny Vondráčkové. Musím říct, že mě to nepříjemně překvapilo. Kdysi jsem ji viděla i v Superstar a připadalo mi, že zpívá dobře. Zato to, co předvedla v tom pořadu, bylo neposlouchatelné, navzdory čistému hlasu: bylo to dýchavičné, bez emocí, bez barvy a zápachu. Nesnažila se tam dát nic ze sebe, jela přesně podle originálu, působila jako holčička, co má svoje první vystoupení na školní besídce (strnulý pohled a postoj, hlavně to odzpívat a jít). A jak jsem psala, ty divné přídechy, nebo co to dělala, byly strašně iritující. Také nechápu, proč se pořád prezentuje jako zpěvačka. Dnes už to je jen influencerka.

2 0
možnosti
PV
KT

Jaký šel, takovou potkal.

4 0
možnosti
TT

příště to tipuji na někoho z černého kontinentu.

4 0
možnosti
MK

A co takový pohledný sekuriťák z Kauflandu, Moniko? Propukla by tam láska?

2 0
možnosti
DB

V Kauflandu žádní pohlední sekuriťáci nejsou. A vlastně ani nikde jinde. Zkuste něco jiného, třeba kominíky.

3 0
možnosti