Monika Bagárová na 60. ročníku ankety Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Monika Bagárová na 60. ročníku ankety Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022) | foto: Profimedia.cz

Jsme zamilovaní, říká Bagárová. Po rozchodu s Uzbekem randí s Albáncem

  • 73
Monika Bagárová (28) už není single. Po nepovedeném vztahu s MMA zápasníkem a otcem jejich dcery Ruminky Machmudem Muradovem (32) je zpěvačka opět šťastná po boku nového muže. A opět si vybrala cizince.

Novým vyvoleným Moniky Bagárové je obchodník se zlatem a klenoty, podnikatel albánského původu Leonard Lekaj (31), který žije v Karlových Varech a živí se také pronájmem nemovitostí.

„Jsme zamilovaní a je nám krásně. Každý si zaslouží být milovaný,“ potvrdila zpěvačka informaci o nové lásce pro pořad Showtime. Momentálně vybavuje svůj dům nedaleko Brna, kde žije od podzimu a kde je jí nablízku rodina.

Loni o Vánocích zaskočila Bagárová své fanoušky nečekanou zprávou. Na sociálních sítích se tehdy svěřila, že s partnerem Machmudem Muradovem už nejsou pár.

Zpěvačka Monika Bagárová a podnikatel albánského původu Leonard Lekaj (2022)

Zpěvačka a MMA zápasník spolu žili od podzimu 2018. Dcera Rumia Muradova se jim narodila 27. května 2020. Přestože Muradov odjel letos do rodného Uzbekistánu kvůli podnikání, Bagárová ještě koncem října odmítala v rozhovoru pro iDNES.cz jakékoliv spekulace o krizi ve vztahu.

Společný život nám už nedělá radost, oznámila Bagárová definitivní rozchod

Monika Bagárová se proslavila díky první česko-slovenské SuperStar, která jí dala nejen pěveckou příležitost, ale poznala zde i svou někdejší lásku, kolegu z finálových kol Bena Cristovaa. Společně patřili k nejsledovanějším a nejfotogeničtějším párům v českém showbyznysu. V roce 2011 nazpívali zamilovaný duet Chci. Jejich vztah však neměl příliš dlouhého trvání a už sedm let je minulostí. Oba se poté soustředili především na své kariéry.

Později udržovala Bagárová delší dobu vztah s americkým přítelem, kvůli kterému trávila za mořem téměř více času než v Česku. Lásku na dálku se páru nepodařilo udržet a v roce 2016 přišel rozchod.

Dlouho sama nezůstala. Dala se dohromady se slovenským bubeníkem Dávidem Hodkem, s nímž se poznala už v roce 2007. V létě 2018 se rozešli. Vztah s Muradovem zpěvačka potvrdila na sociálních sítích v prosinci 2018.