Bagárová o návratu k Muradovovi: Jsme opět spolu, problémy je třeba řešit

  • 32
Monika Bagárová potvrdila návrat ke svému partnerovi, česko-uzbeckému MMA zápasníkovi Makhmudovi Muradovovi. Prosincový příspěvek o rozchodu a o tom, že už nejsou rodina, zpěvačka ze sociálních sítí smazala.

„Všechno nejlepší, taťko, Milujeme tě“,“ napsala Monika Bagárová v úterý na Instagram k videu, ve kterém ukazuje společné okamžiky s partnerem Makhmudem Muradovem a jejich dcerou Ruminkou. „Děkuji moc, Mamínku,“ reagoval v komentářích MMA zápasník a přidal srdíčko.

„Ano, jsme s Machem opět spolu. Musíme na vztahu pracovat a dohodli jsme se, že budeme víc času trávit spolu. Mach teď letí organizovat galavečer do Uzbekistánu, ale brzy se zase vrátí,“ potvrdila později svým sledujícím během instagramového vysílání s úsměvem Monika Bagárová.

Přiznala, že se i s dcerkou Ruminkou chystá jet do Uzbekistánu. „Není to jednoduché, kvůli očkování pro malou a tak dále. Ale určitě tam plánujeme jet za babičkou a dědečkem, aby si malou taky užili,“ svěřila se zpěvačka a dodala, že v každém vztahu jsou problémy, ale důležité je je řešit.

Zpěvačka a MMA zápasník spolu žijí od podzimu 2018. Dcera Rumia Muradova se jim narodila 27. května 2020. Přestože Makhmud Muradov odjel loni do rodného Uzbekistánu kvůli podnikání, Bagárová ještě koncem října odmítala v rozhovoru pro iDNES.cz jakékoliv spekulace o krizi ve vztahu.

Monika Bagárová se proslavila díky první česko-slovenské SuperStar, která jí dala nejen pěveckou příležitost, ale poznala zde i svou někdejší lásku, kolegu z finálových kol, Bena Cristovaa. Společně patřili k nejsledovanějším a nejfotogeničtějším párům v českém showbyznysu. V roce 2011 nazpívali zamilovaný duet Chci. Jejich vztah však neměl příliš dlouhého trvání a už sedm let je minulostí. Oba se pak soustředili především na své kariéry.

Už nejsme rodina, oznámila Bagárová rozchod s MMA zápasníkem Muradovem

Později udržovala Bagárová delší dobu vztah s americkým přítelem, kvůli kterému trávila za mořem téměř více času než v Česku. Lásku na dálku se páru nepodařilo udržet a v roce 2016 přišel rozchod.

Dlouho sama nezůstala. Dala se dohromady se slovenským bubeníkem Dávidem Hodkem, s nímž se poznala už v roce 2007, kdy oba hráli v kvartetu. Dávid byl díky svému hudebnímu talentu označován za zázračné dítě. V létě 2018 se však rozešli. 

Vztah se zápasníkem MMA potvrdila zpěvačka v prosinci 2018 na sociálních sítích.

22. prosince 2020