Maddison Brownová a Liam Hemsworth (New York, 11. října 2019)

Maddison Brownová a Liam Hemsworth (New York, 11. října 2019) | foto: Profimedia.cz

Nová přítelkyně Liama Hemswortha chtěla mít sex ve třech s jeho bratrem

  • 11
Herec Liam Hemsworth (29) rozhodně netruchlí po manželce Miley Cyrusové (26), která se s ním v červenci rozešla. Zpěvačka si našla nového přítele a také herec má novou partnerku. S Maddison Brownovou (22) se už veřejně vodí za ruku.

Brownová před několika měsíci, kdy zřejmě ještě netušila, že se dá dohromady s Liamem Hemsworthem, prohlásila, že chce mít sex ve třech s ním a jeho bratrem Chrisem, který je ženatý s Elsou Patakyovou.

Herečka byla v australském pořadu Zach Sang Show, kde hrála hru, kdy se musela rozhodnout, koho z nabízené trojice slavných Australanů zabije, za koho se provdá a s kým by se chtěla vyspat. Na výběr měla kolegy Hugha Jackmana, Margot Robbie a bratry Hemsworthovi.

„Zabiju Hugha Jackmana, toho bych se zbavila. Hodlám se provdat za Margot Robbie, protože s tou bych se chtěla ve skutečném životě vyspat. A sexovat budu s bratry Hemsworthovými, ale s oběma najednou. Nemohla bych se za ně provdat, byla bych příliš zamindrákovaná. Říkala bych jim, nesmíte vycházet z domu, jste totiž příliš atraktivní,“ odpověděla Brownová.

Hemsworthova manželka Miley Cyrusová si ihned po rozchodu šest týdnů užívala s Kaitlynn Carterovou, po rozchodu s ní začala zpěvačka randit s kolegou Codym Simpsonem.

Liam Hemsworth čekal tři měsíce, než světu ukázal novou partnerku – s australskou herečkou Maddison Brownovou vyrazil ruku v ruce do ulic New Yorku. 

Hvězda filmů Hunger Games a zpěvačka oznámili rozchod v létě, osm měsíců po svatbě. Hemsworth Cyrusové popřál všechno dobré. „Ahoj lidi. Jen krátce, s Miley jsme se nedávno rozešli a přeju jí, ať je v budoucnu zdravá a šťastná. Je to soukromá záležitost a nekomentoval jsem to a ani nebudu se žádnými novináři a médii. Jakékoli údajné citace, které mi byly přisuzovány, jsou nepravdivé,“ napsal herec v srpnu na Instagramu.

Hemsworth a Cyrusová se poznali v roce 2009 při natáčení romantického filmu Poslední píseň. Po zásnubách v roce 2013 se na čas rozešli. Před třemi lety na jaře se k sobě opět vrátili a Hemsworth požádal americkou hvězdu podruhé o ruku.

13. srpna 2019