Karlos Vémola a jeho Lela

Karlos Vémola a jeho Lela | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Lela se vrátila do Vémolandu. S Karlosem už nejsou partneři, tvrdí manažer

  • 111
Playmate Lela Ceterová se vrátila k zápasníkovi Karlosu Vémolovi. Odešla od něj s dětmi poté, co ji obvinil na sociálních sítích z nevěry a ona ho nařkla z domácího násilí. Podle zápasníkova manažera je už zpátky ve Vémolandu.

„Lela už je zpátky. Vrací se do Vémolandu i s dětmi. Nevrací se k sobě jako partneři, ale jako rodiče jejich dětí. S tím, že tam bude s nimi i Karlosova maminka,“ řekl pro primácký ShowTime manažer Karlose Vémoly Aleš Rataj

Zápasník podle něj také odmítá nařčení z domácího násilí. O žádném trestním oznámení kvůli fyzickému napadení neví. Jelikož Lela odmítla jít k lékaři, který by napadení potvrdil, zápasník i jeho manažer si myslí, že to nikdo řešit nebude.

Karlos Vémola natočil v noci z pondělí na úterý v návalu emocí na Instagram video, které poté z vlastní vůle smazal. MMA zápasník v něm tvrdil, že playmate mu byla nevěrná a přistihl ji s jeho kamarádem, který jí podle Vémoly kupuje drahé dárky a slibuje koupi bytu. Za Lelina milence označil Víta Kaisera, kterému se později omluvil.

Karlos Vémola, Lela Ceterová a jejich dcera Lili (28. června 2020)

Lela Ceterová se po zveřejnění Vémolova videa vyjádřila, že ji partner fyzicky napadl a zbil ve chvíli, kdy držela v náručí jejich syna Rockyho a následně jí vzal telefon. 

Ceterová přijela v úterý odpoledne za Vémolou v doprovodu policie, informoval Expres.cz.Na otázky redakce iDNES.cz zatím playmate nereagovala.

MMA zápasník a modelka mají spolu dvě děti, dceru Lili a syna Rockyho. V minulosti se již na čas rozešli, důvodem byla podle Ceterové nevěra Vémoly.

21. října 2019