Jennifer Hudsonová, její snoubenec David Otunga a syn David (13. listopadu 2013)

Jennifer Hudsonová, její snoubenec David Otunga a syn David (13. listopadu 2013) | foto: AP

Hudsonová se rozešla se snoubencem, soud mu zakázal se k ní přiblížit

  • 3
Herečka a zpěvačka Jennifer Hudsonová (36) se po téměř deseti letech rozešla s bývalým wrestlerem Davidem Otungou (37). Důvod dvojice neoznámila, ale herečka si u soudu vymohla zákaz přibližování.

„Svůj vztah se snaží ukončit už několik měsíců. Jennifer požádala a obdržela zákaz přiblížení bývalého snoubence. Kroky Jennifer jsou přijímány výhradně v nejlepším zájmu jejich syna,“ cituje mluvčího herečky magazín People.

Herečka a sportovec mají spolu syna Davida Daniela (8). Soudní nařízení se nelíbí právníkům Otungy. 

„Pan Otunga nikdy nezneužíval nebo neobtěžoval paní Hudsonovou či jejich syna. Je nešťastné, zvláště v dnešní době, že měla potřebu učinit tato falešná  obvinění vůči němu,“ uvedla právnička Tracy M. Rizzo.

Bývalý wrestlingový zápasník a herečka se zasnoubili v září 2008 po ani ne roční známosti. Jejich jediný syn se narodil v srpnu 2009.

Měsíc po zasnoubení došlo v rodině herečky k tragédii. Její matku a bratra našli zastřelené v domě a malého synovce našli mrtvého v autě. Vraždy  spáchal bývalý švagr Hudsonové William Balfour a v roce 2012 ho za ně odsoudili na tři doživotí.  

Hudsonová v minulosti přiznala, že ji před smrtí zachránilo, že místo toho, aby zůstala v den tragédie doma, jak původně plánovala, odletěla za Davidem Otungou podívat se na jeho zápas.