Luxusní a sexy, píší jí. Transgender režisérka Špinar se chlubí fotkami prsou

  • 277
Bývalá šéfka Činohry Národního divadla Daniela Špinar (43) se před dvěma lety rozhodla pro změnu pohlaví. Bere hormony, díky kterým se tělo mění postupně z mužského na ženské. Svým sledujícím na Instagramu se pravidelně chlubí s postupnou proměnou.

Daniela Špinar koncem roku 2021 ještě jako muž prohlásila, že se vnímá jako heterosexuální žena a začne s tranzicí. Fanouškům na sociálních sítích pravidelně ukazuje průběh procesu po měsících braní hormonů a ráda se také chlubí svým poprsím.

„Summer top, nákupy, body positivity, trans, translife, transwoman,“ napsala nedávno režisérka k jedné z odvážnějších fotek na Instagramu, na které v síťovaném tílku odhalila nová prsa i bradavky. Podle reakcí a komentářů fanoušků jsou „luxusní“ a „parádní“.

Prsa ukázala Špinar na Instagramu několikrát i v minulosti, naposledy pak v úterý přidala foto v bílém tílku.

„Můj mozek je nastavený žensky a moje tělo má mužské rysy plus testosteron. Je proto lepší změnit to tělo, protože změnit hlavu úplně nejde,“ vysvětlovala loni v prosinci divadelní režisérka, která momentálně prochází tranzicí.

Daniela Špinar ukázala nová prsa, režisérka prochází změnou pohlaví

„Nejsem gay, ale heterosexuální žena. Čeká mě složité období tranzice, ale konečně se cítím správně a celý můj život do sebe zapadl,“ svěřila se před časem serveru Lidovky.

Loni také zmínila, že veřejnost by podle ní měla přestat používat slovo transsexuál. „Až strávím nějaký čas sama se sebou, chci ze své pozice dělat osvětu a o problematice mluvit. Nejen umělecky, ale i politicky. Například bychom už měli přestat používat slovo transsexuál a místo toho říkat transgender – protože být trans nemá se sexualitou absolutně nic společného, je to věc identity a myslím, že i tento termín zbytečně celou záležitost problematizuje a skandalizuje,“ řekla Špinar v rozhovoru pro iDNES.cz.

VIDEO: Při tranzici prožívám druhou pubertu, říká Špinar: