Britney Spears a její expřítel Adnan Ghalib

Britney Spears a její expřítel Adnan Ghalib | foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová: Nedáte mi moje děti? Udělám si jiné

  • 3
(Od naší spolupracovnice) - Že je to nezodpovědné a tak trochu z trucu, to si Britney Spearsová vůbec nepřipouští. Poté, co je už několik týdnů vídána ve společnosti paparazzi fotografa Adnana Ghaliba, jakoby si řekla: "Nedáte mi moje děti? Pořídím si jiné."

Nejdříve to vypadalo, že průšvihářská zpěvačka své syny Seana Prestona a Jaydena Jamese neskonale miluje, a proto se s nimi počátkem ledna zabarikádovala ve svém losangeleském bytě a odmítla je vydat exmanželu Kevinu Federlinovi, jemuž jsou děti od října loňského roku svěřeny do péče. Díky zběsilé akci však přišla o děti úplně. Tedy minimálně do 14. ledna, kdy o její způsobilosti vídat, či nevídat chlapce měl rozhodnout soud.

Jenže od té doby, co se Britney zakoukala do pětatřicetiletého fotografa agentury FinalPixx, je jako utržená ze řetězu. Ke zmiňovanému, tak důležitému soudu přijela klidně o hodinu později a promarnila zřejmě i poslední šanci být svým dětem řádnou mámou.

Místo toho navštívila se svým novým přítelem Adnanem nedaleký kostelík, kde zapálila při modlitbě svíčku. Za koho či za co, nebylo bohužel z videa, které pořídili paparazziové, možné poznat. Skandální chování zpěvačky o něco později však již nenechávalo nikoho na pochybách, co si tak zpěvačka mohla asi přát. To však už Britney s Adnanem vystřídali kostel za nákupní středisko Westfield Fashion Square v nedalekém Sherman Oaks.

Zde si pod záminkou nákupu hadříků v značkové prodejně Betsey Johnsonové dvojice zalezla do zkušební kabinky, odkud se pak podle svědectví prodavačky po dobu 45 minut ozývaly "prapodivné zvuky," jež se zkoušením šatů neměly rozhodně nic společného. "Bylo to nechutné," líčila nečekanou situaci prodavačka. "Proto jsem směrem ke kabince pronesla: Jak vám to oblečení padne?" Chuděra netušila, co jí místo odpovědi Britney předvede.

"Stála tam uprostřed prodejny, jak ji pánbůh stvořil. Byla jsem v šoku a nenapadlo mě nic jiného, než na ni hodit první šaty, co jsem měla po ruce. Bohužel i s ramínkem. Nepřeji vám vědět, jakými slovy mě počastovala. Obyčejně se v televizi vypípávají. Když pak s přítelem odcházela, pořád něco mumlala, ale nebylo jí rozumět. No nebyl na ni vůbec pěkný pohled. Pleť měla flekatou, obličej samé akné a vlasy rozcuchané."

Jak je vidět, to pro Britney Spearsovou teď asi není vůbec důležité. Hlavní zřejmě je, aby zase byla co nejdříve "v tom". A proto nezahálí ani při nákupech.

I následující den její snahy jen potvrzoval. To ji pro změnu paparazziové nachytali, jak si s přítelem vybírali v drogerii těhotenský test. Vzhledem k běhu událostí možná trochu předčasný nákup. Ale kdo ví, jak často na svém novém snu Britney pracuje.