Britney Spears a David Lucado

Britney Spears a David Lucado | foto: Profimedia.cz

Britney Spears je opět zamilovaná, nového přítele už představila synům

  • 0
Zpěvačka Britney Spears dlouho zrušeného zasnoubení s Jasonem Trawickem nelitovala. Už dva měsíce po rozchodu má novou vážnou známost. Její nový přítel se jmenuje David Lucado, je právník a je o čtyři roky mladší než zpěvačka.

Britney a David se spolu začali na veřejnosti objevovat už před měsícem. Tehdy to ale vypadalo, že jsou jen přátelé.

Jejich vztah ale přerostl v lásku. Pro jednatřicetiletou zpěvačku je ale důležité, aby si partner rozuměl s jejími dětmi, takže než se oficiálně ukázali jako pár, musela Davida schválit zpěvaččina rodina.

David Lucado

"Její rodina se musela nejdříve ujistit, že má David na Britney dobrý vliv, pak jí teprve dovolili, aby se s ním sblížila. Kluci považují Davida za skvělého kamaráda, s nímž si můžou hrát. Přijali ho, to je pro Britney velmi důležité a je nadšená," píše magazín People.

"Víc teď o věcech přemýšlím a mám větší obavy, než když jsem byla mladší. Jsem matka a to hodně mění," řekla zpěvačka pro časopis Harper´s Bazaar.

Britney Spears a David Lucado

Britney Spears a Jason Trawick

Britney Spears žila před Davidem se svým manažerem Jasonem Trawickem víc než tři roky a letos se měli vzít. Místo toho ale v lednu oznámili rozchod.

Zpěvačka se už na Valentýna objevila s neznámým mužem, který nebyl z showbyznysu a vědělo se o něm jen to, že jmenuje David a je z Atlanty.
Sedmadvacetiletý Lucado byl pak se zpěvačkou stále častěji a nyní už dávají svůj vztah veřejně najevo, i když o něm nemluví.