Ondřej Ruml s Doris Martinezovou

Ondřej Ruml s Doris Martinezovou

Zpěvák Ondřej Ruml užívá kolonády po boku smyslné Kubánky

  • 0
Jednatřicetiletý zpěvák Ondřej Ruml zavítal do Karlových Varů i s kubánskou přítelkyní Doris Martinez. Filmy však vyměnili za romantiku na kolonádě. Doris navíc sbírá síly před vystoupením na festivalu Rock for People, kde bude tančit s Karlem Gottem.

"Na filmy se nechystáme, chceme si spíš užít tu lázeňskou atmosféru. Chodili jsme po pramenech, Doris tu nikdy nebyla, tak jí to ukazuju. Plánujeme ještě zajet do Mariánských Lázní a na Loket, protože ta příroda tady je nádherná," řekl iDNES.cz zpěvák Ondřej Ruml.

S Doris randí už čtyři roky a podle všeho mu kubánský temperament vyhovuje.

"Má větší temperament než Češky, ale mně to vyhovuje. O společné budoucnosti nerad mluvím, ale bydlíme spolu a je nám takhle dobře," dodal Ruml, který se s Doris seznámil při jedné televizní show. On tehdy zpíval, ona mu dělala "křoví".

Ondřej Ruml s přítelkyní Doris Martinez

"Tehdy přeskočila jiskra a od té doby jsme spolu," dodává se zasněným pohledem směřujícím k půvabné Kubánce, která celý rozhovor pečlivě poslouchala.

"Česky rozumím, ale špatně mluvím. Ale pokud bych měla říct, jaký Ondra je, tak musím říct, že nejlepší," smála se Doris, jež shodou okolností vystoupí v pátek na Rock for People, kde pro změnu bude tančit za zády Karla Gotta. Ten na svátku letního rocku vystoupí vůbec poprvé.