Daniel Mrózek se představuje jako kadeřník. | foto: Petarda Production

Zpěvák Daniel Mrózek se pojistil, složil zkoušky jako kadeřník

  • 73
Zpěvák Daniel Mrózek, který na sebe upozornil v soutěži Hlas ČeskoSlovenska, myslí na zadní vrátka. V případě, že mu osud v hudební kariéře nebude nakloněn, bude z něj profesionální kadeřník. Právě složil závěrečné zkoušky.

"Zpívání a muzika je můj život, na druhou stranu jsem chtěl i něčím být a mít to úředně posvěcené. Myslím si, že se mi to rozhodně neztratí. A navíc, i kadeřník je tvůrčí povolání," vysvětluje svůj postoj Daniel Mrózek.

A aby dokázal, že není kadeřníkem jen na papíře, přesvědčil kadeřnici Veroniku Herynkovou z jednoho pražského salonu, aby se svěřila do jeho rukou. Spokojenost byla na obou stranách.

"Veronika se mi stará o vlasy a je úplně super. Poznali jsme se při natáčení mého klipu Poslední náboj a sedli jsme si. A já jsem jí chtěl teď ješitně dokázat, že s těmi nůžkami nejsem úplně marný. I když samozřejmě oproti Veronice jsem úplné kadeřnické mimino, které se musí ještě hodně učit. Vlastně ji obdivuji, že se nebála," dodává se smíchem zpívající kadeřník.

Daniel Mrózek v rukou kadeřnice Veroniky Herynkové.

Mrózek nyní dá průchod hudebnímu talentu. Brzy vyjede na své první turné po České republice, a to spolu s kapelou Legendy se vrací Petra Šišky, který Mrózka zastupuje. Na turné vystoupí i zpěvačka Markéta Konvičková, rovněž Šiškova svěřenkyně.