Helena Zeťová a její přítel Jaroslav Bednář v pražském Harley´s baru | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Zeťovou jsem nezmlátil, říká Bednář. Policie ale tvrdí opak

  • 160
Hokejista Jaroslav Bednář promluvil. iDNES.cz poskytl exkluzivní rozhovor, ve kterém popírá, že by stál za napadením své partnerky Heleny Zeťové. Policie, která v jejich bytě zasahovala, však tvrdí něco jiného.

Jak jsme již ve čtvrtek informovali jako první, k potyčce mezi zpěvačkou a další osobou došlo nad ránem v jejím bytě v pražských Vršovicích. A tím dosud neznámým agresorem byl podle policie právě zpěvaččin partner Jaroslav Bednář. "V domě došlo nejdřív k jejich vzájemné verbální roztržce, která následně přešla ve fyzické napadení," řekl iDNES.cz mluvčí pražské policie Ladislav Bernášek.

Bednář, který o kauze promluvil pro iDNES.cz vůbec poprvé, však tvrdí něco jiného. "Byli jsme s Helenou v restauraci a sledovali jsme fotbal. Při odchodu jsme se ale v blízkém okolí dostali do konfliktu s jistým pánem a proběhla výměna názorů, nic víc," uvedl hokejista.

O třetí osobě přitom není v policejním zápisu ani zmínka. "Pokud se porvali s někým dalším, měli to nahlásit. Nic takového se ale nestalo," dodal mluvčí Bernášek.

Ještě ve čtvrtek na tom byla zpěvačka velmi špatně. "V současnosti jsem na tom tak, že ani nevím, čí jsem," uvedla včera. Den po incidentu ale mluví jinak. "Jsem úplně v pořádku, mně vůbec nic není. Víte, já chodím do nemocnice, i když mi spadne moucha do oka, takže jsem byla jen na vyšetření," řekla iDNES.cz Zeťová.

Původní podezření na krvácení do mozku se tak nepotvrdilo. "Nemám jedinou modřinu, mám tvrdou palici."

Pár dále uvedl, že incident nehodlá nijak řešit. "Nebudu na nikoho podávat žádné trestní oznámení," zopakovala partnerka hokejisty Bednáře.