Vlaďka Erbová měsíc před porodem

Vlaďka Erbová měsíc před porodem | foto: archiv soutěže Souboj nevěst

Vlaďka Erbová porodila, s Tomášem Řepkou má syna Markuse

  • 233
Modelka Vlaďka Erbová přivedla v pondělí ráno na svět své druhé dítě. Fotbalistovi Tomáši Řepkovi porodila syna, který podle deníku Blesk dostal jméno Markus.

Vlaďka Erbová druhé dítě přivedla na svět v porodnici v Podolí. Její snoubenec Tomáš Řepka u porodu nebyl. Matka i dítě jsou v pořádku.

Jednatřicetiletá Erbová má už s hokejistou Zdeňkem Bahenským šestiletou dceru Viktorku.

Sedmatřicetiletý Tomáš Řepka má zase sedmnáctiletou dceru Veroniku a jedenáctiletého syna Tomassa s manželkou Renatou, s níž je právě v rozvodovém řízení (více čtěte zde). Další stání manžele čeká už 3. dubna.

Řepka by přitom rád rozvod brzy vyřešil, aby si mohl vzít matku malého Markuse. Ta už má jasno i v tom, jak bude vypadat jejich svatba.

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka

Vlaďka Erbová ve svatebním s dcerou Viktorkou

"Svoji druhou svatbu vidím už teď zcela jasně - na zelené louce s altánem a hostinou ve stanu. Uměla bych si jI představit i na pláži ve dvou. Pro Tomáše je však důležité mít na svatbě nejbližší rodinu, takže svatba bude podle jeho pojetí, zatím ale nevíme kdy," řekla Vlaďka Erbová.

Do budoucna se nebrání ani dalším dětem. "Kdyby to příroda dovolila, určitě bych moc ráda měla další dítě. Já si ale myslím, že budu šťastná i za tohoto chlapečka," řekla modelka ještě před porodem.