VIDEA ROKU 2022: Ženy, které se nestyděly a ukázaly to světu

  • 19
Rok 2022 byl výživný na bizarní videa ze sociálních sítí. Lidé se snaží ostatní zaujmout, vidí potenciální zdroj příjmu, případně tvrdí, že udávají trendy. Jedním z nich je i vzhled Bimbo Barbie, kterého se řada žen nebojí. Plastikové královny jsou pyšné na své umělé tělo a hrdě ho ukazují světu.

Některé ženy si přejí zhubnout, jiné naopak přibírají na svalové hmotě. Šestatřicetiletá Fafa Araujo z Brazílie našla zálibu právě v posilování a díky tomu docílila extrémně svalnaté postavy. Za jejím vzhledem stojí každodenní dřina. Lidé ji nazývají Hulkem. „Pokud se chcete stát Hulkem, musíte opravdu tvrdě makat,“ říká.

Ekonomická krize zasáhla i učitelku z Chicaga. Dvaadvacetiletá Emma Magnolia dříve pracovala v mateřské školce. Plat na této pozici jí nestačil a chtěla si přilepšit. Práci tak ukončila a zkusila štěstí jako influencerka a instagramová modelka. Muži po bývalé učitelce šílí.

Některé vylomeniny mohou skončit i zlomeninou. Neplánovanou pozornost na sebe upoutala Adriana Chechik, která si po skoku a nešťastném pádu do pěnové jámy (tzv. foam pitu) na akci TwitchCon v kalifornském San Diegu zlomila páteř hned na dvou místech. Pornoherečka a streamerka následně podstoupila pět a půl hodiny trvající náročnou operaci zad.

V dnešní době můžeme být, kýmkoli si jen přejeme. Nemusíme být dokonce ani ženou, či mužem, ale třeba mimozemskými bytostmi. Partneři Hannah Rose Daltonová a Steven Raj Bhaskaran žijí v Paříži a pro mnohé jsou extrémem, protože se prezentují jako nebinární bytosti z jiné planety. Pracují jako designéři a každý den se najde někdo, kdo jejich vzhled kritizuje. „Raději budeme kritizováni za pravé já než předstírat,“ říkají.


Témata: Kuriozity, Revue, Paříž