Victoria Beckhamová a nejstarší syn Brooklyn

Victoria Beckhamová a nejstarší syn Brooklyn | foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová porodila císařským řezem holčičku, její jméno tají

  • 32
Manželům Beckhamovým se narodil další potomek. Po třech chlapcích se konečně dočkali holčičky. Victoria ji porodila v losangelské nemocnici císařským řezem. Slavná rodina zatím tají, jak se další člen rodiny bude jmenovat.

Bývalá zpěvačka Spice Girls Victoria Beckhamová porodila v 7:55 kalifornského času. Dívka po narození vážila 3,5 kilogramu. Podle lékařů jsou dítě i matka naprosto v pořádku.

Mluvčí slavné rodinky šťastnou novinku potvrdila na sociální síti Twitter. "Brooklyn, Romeo a Cruz se nemůžou dočkat, až sestřičku přivítají do rodiny," napsala Jo Milloyová.

Victoria si pro svůj čtvrtý porod vybrala porodnici Cedars Sinai v Los Angeles. Stejně jako při předchozích porodech přišlo děvčátko na svět císařským řezem.

Victoria Beckhamová a její synové Brooklyn, Romeo a Cruz

Beckhamovi zatím tají, jak se bude holčička, kterou si přála hlavně Victoria, jmenovat. "Jméno zatím nevymysleli. Chtějí chvilku počkat, aby ji trochu znali, až jí budou vybírat jméno," řekl deníku The Daily Mail rodinný přítel.

Poslední společenské akce před porodem, setkání s britským princem Williamem a jeho manželkou Kate, se zúčastnil už jen slavný fotbalista. (více čtěte zde)

Ačkoliv Victoria nechtěla mít fotky s bříškem, jen pár dní před porodem ji vyfotil její manžel. Fotografii zveřejnil na sociální síti Facebook.


Britská královská rodina