Václav Noid Bárta je trojnásobným otcem. Pochlubil se fotkou z porodnice

  • 4
Václav Noid Bárta (41) se na sociálních sítích pochlubil šťastnou novinou a ukázal svým fanouškům fotku z porodnice s novorozencem v náručí. I muzikantův třetí potomek je ženského pohlaví, holčička dostala opět tradiční české jméno.

„Milujeme tě, Aničko. Eliško, děkuju ti, lásko. Holky jsou v pořádku, taťka bulí,“ napsal dojatý Václav Noid Bárta ve středu ráno na Instagram k fotce z porodnice, na které je se svou novorozenou dcerou.

Třetí těhotenství oznámili muzikant a jeho snoubenka Eliška Grabcová na podzim. „Mám sedmiletou dceru Terezku z předchozího manželství a ta každý týden odjíždí. A naše dvouletá Elinka je špatná z toho, že jí sestřička odjíždí, a pláče. Tak jsme si řekli, že uděláme ještě jedno děťátko – a hned se nám to podařilo,“ svěřil se tehdy Václav Noid Bárta v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

„Jméno pro Elišku vybrala dcera Terezka, chtěla Elsu podle postavy z animáku Ledové království. Tak teď to bude Anna. Budeme mít doma disneyovku,“ dodal zpěvák.

Václav Noid Bárta a Eliška Grabcová se dali dohromady v Hudebním divadle Karlín při společném účinkování v muzikálu Sestra v akci.

LÁSKA POD LUPOU: Bál jsem se o Elišku u porodu, říká Václav Noid Bárta

Zpěvák svou lásku k tanečnici zpočátku dlouho tajil. Oznámil, že své osobní věci a vztahy již odmítá rozebírat v médiích. Přesto počátkem roku 2018 potvrdil, že si novou přítelkyni nastěhoval k sobě do Mukařova a je velmi spokojený.

V minulosti žil Václav Noid Bárta také se zpěvačkou Lucií Bílou, kterou si vzal v roce 2006 a rozvedli se o dva roky později. Jeho přítelkyní byla rovněž modelka Eliška Bučková a románek měl i s houslistkou Andreou Jiskrovou. Nejstarší dceru Terezku má muzikant s bývalou manželkou, modelkou Gabrielou Dvořákovou.