Tereza Pergnerová má nový účes.

Tereza Pergnerová má nový účes. | foto: salon Petra Měchurová

Tereza Pergnerová prokoukla, návrat k expříteli jí prospívá

  • 147
Nový účes, změna v životě. Tohle teď platí i pro moderátorku Terezu Pergnerovou, která vzala na milost expřítele Jiřího Chlebečka a znovu se k němu vrátila. Nová etapa jejich vztahu ale moderátorce prospívá. Pořídila si slušivý účes.

Nedávný rozchod Terezy Pergnerové a Jiřího Chlebečka způsobil moderátorce nemalé problémy. Musela se vystěhovat z domu, kde vznikl dluh na nájmu, o kterém Pergnerová neměla tušení.

Adresu navíc musela měnit v nejméně vhodném okamžiku - v době, kdy začala pro Novu točit letní show Farma. Teď se ale situace uklidnila. Bývalí partneři jsou opět spolu.

Tereza Pergnerová se chce líbit, a tak si nechala udělat nový účes.

"Ke vztahu s Jiřím nemám žádné vyjádření. Tohle je moje soukromí," řekla iDNES.cz Tereza Pergnerová, která ale už dřív potvrdila, že na výchovu syna Samuela a dcery Nathálie už není sama.

Změny ale moderátorce očividně prospěly. Dokonce si našla čas, aby zašla do kadeřnického salonu Petry Měchurové, odkud následně odešla s novým účesem.

"Do salonu Petry Měchurové chodím už pěknou řádku let a nedám dopustit na šikovné ručičky mé kadeřnice. Chodím si sem i odpočinout, protože tu mají skvělý dámský obřad, při kterém se moje vlasy krásně zregenerují a já si při tom krásně odpočinu," dodala Pergnerová.

Jestli je za novým účesem i nová práce, ale moderátorka říct nechce. Naznačila jen, že o pracovní nabídky nemá nouzi.