Ryan O'Neal se synem | foto: Profimedia.cz

Syn herců O'Neala a Fawcettové čelí obžalobě kvůli pašování drog

  • 2
Redmond O'Neal, syn herecké dvojice Ryana O'Neala a Farrah Fawcettové, čelí obžalobě z těžkého zločinu. Podle losangeleské okresní prokuratury si ji vyslechne patrně ještě dnes, protože je podezřelý, že pronesl drogy do věznice u Los Angeles.

Úřady mají podezření, že čtyřiadvacetiletý Redmond O'Neal měl u sebe heroin, když ho v neděli zadrželi poblíž trestnice v Castaic severně od Los Angeles. Do vězení přišel navštívit přítele.

Pro Redmonda O'Neala to není první incident související s drogami. V září 2008 si hollywoodský veterán Ryan O'Neal vyslechl spolu se synem Redmondem obvinění z držení metamfetaminu, známého jako pervitin. Policie drogy našla v hercově domě v losangeleském Malibu při kontrole jeho podmínečně propuštěného potomka. Uvedla to s odvoláním na policejní zdroje agentura AP.

Redmond O'Neal
Redmond O'Neal

O'Neal se proslavil především rolemi ve slavném filmu Love Story z roku 1970 či ve snímku Řidič.

Redmonda O'Neala už dříve odsoudili k tříletému podmínečnému trestu za držení drog. Policisté se ho vydali zkontrolovat do domu jeho otce. Při razii u Redmonda nalezli zakázané drogy, další narkotika však objevili i v místnostech, které výhradně obývá jeho otec. Oba muže proto zatkli a obvinili z držení zakázaných omamných látek.

Problémy s drogami měla i O'Nealova dcera Tatum, nejmladší majitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu z roku 1973 Papírový měsíc. Nejvyšší herecké ocenění tehdy získala v deseti letech. Loni v červnu byla zatčena v New Yorku při nákupu cracku, k čemuž se u soudu přiznala.

Farrah Fawcettová
Farrah Fawcettová

Matka Redmonda O'Neala Farrah Fawcettová se v současnosti zotavuje z agresivní alternativní léčby vzácné formy rakoviny tlustého střeva, které se podrobila v Německu. S touto zákeřnou chorobou se potýká od roku 2006.

,