Ronnie Wood ve vlastnoručně navržené košili

Ronnie Wood ve vlastnoručně navržené košili | foto: ČTK

Soud potrestal Ronnieho Wooda za napadení jen domluvou

  • 0
Kytarista skupiny Rolling Stones Ronnie Wood dostal za svůj prohřešek od soudu oficiální varování na pět let. Domácí násilí, kterého se dopustil, není trestným činem.

Ronnie Wood, který byl nedávno zatčen za údajné domácí násilí, byl za tento prohřešek potrestán domluvou.

Dvaašedesátiletý Wood byl zatčen 2. prosince poté, co na Claygate High Street na předměstí Londýna "napadl druhou osobu". Kytarista byl poté propuštěn na kauci. Podle svědků napadl svou o dvě generace mladší milenku Jekatěrinu Ivanovovou. čtěte také Kytarista Rolling Stones Wood svou mladou milenku škrtil.

Domluva, kterou Woodovi udělila britská policie je oficiální varování za prohřešek, který není trestný, bude ale v policejních záznamech evidován po dobu pěti let. Wood v písemném prohlášení uvedl, že je nesmírně rád, že byla celá záležitost uzavřena.

Wood se minulý měsíc po 24 letech rozvedl se svoji ženou Jo právě kvůli vztahu s Ivanovovou. Ta se s ním po napadení rozešla.

Dlouholetá krize v manželství s bývalou modelkou Jo Woodovou byla prý příčinou jeho problémů s alkoholem, kvůli kterým nastoupil vloni na protialkoholní léčbu. Nešlo o jeho první problémy s pitím. Na klinice se léčil už v roce 2002. Navíc si prý musel v minulosti kvůli dlouhodobému šňupání kokainu dát voperovat do nosu umělou přepážku.

,
Témata: Rolling Stones