Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu | foto: SK Slavia Praha | Martin Malý.

Slávista Stanciu slaví. Poprvé se stal otcem, má dceru Maschu

  • 6
Záložník Slavie Praha Nicolae Stanciu si se svou ženou Andreou zažili krušné chvíle. Teď však mají důvod k radosti. Stali se poprvé rodiči, narodila se jim dcera Mascha Ecaterina. Skvělou novinu oznámil ve středu twitterový účet SK Slavie Praha.

„Nejhorší dny našeho života,“ napsal loni v prosinci na svůj instagramový účet Nico Stanciu s fotkou sebe a své ženy na nemocničním lůžku. Tehdy jim bylo do breku, protože přišli o nenarozené dítě. Nyní jsou konečně rodina.

Zatímco Slavii trápí před Evropskou ligou absence řady hráčů, narození dcery Nica Stancia je pro fanoušky konečně rozptýlení. „A teď ještě oslavit narození dcerky gólem,“ vybízejí šikovného záložníka někteří fanoušci. Šanci bude mít již ve čtvrtek večer v zápase Evropské ligy proti francouzskému Nice.

Sedmadvacetiletý rumunský středopolař Stanciu přišel do Slavie  loni v létě po půlročním angažmá v saúdskoarabském Al Ahlí, předtím strávil rok ve Spartě. 

Někteří fanoušci mu stále mají za zlé, že odešel k rivalovi do Slavie.  „Nemám problém s tím, když proti mně někteří fanoušci něco mají, ale nedokážu pochopit, když vyhrožují mojí ženě nebo mému dvanáctiletému bratrovi. Jednou za námi přišel chlápek, asi sparťan, a začal řvát: Stanciu, já tě zabiju! Nebylo to příjemné,“ vyprávěl v rozhovoru pro iDNES.cz.

Nyní bude mít Stanciu ještě větší motivaci se Slavií uspět a na konci sezony si opět pohladit pohár pro ligového mistra. Tentokrát i s dcerkou v náručí.