Simona Postlerová a její manžel Zdeněk Hrášek

Simona Postlerová a její manžel Zdeněk Hrášek | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Předvánoční trable Simony Postlerové: pád ze schodů a ruka v sádře

  • 0
Vánoční přípravy se Simoně Postlerové letos pořádně zkomplikovaly. Může za to ošklivý pád, ke kterému došlo v divadle. Herečka se nešťastně zapletla do kostýmu ve chvíli, kdy scházela ze schodů.

"Spadla jsem v divadle ze schodů, prostě jsem se zamotala do dlouhé vlečky svého kostýmu. Byla to ale taková výška, že stále nechápu, jak jsem mohla vyváznout s tak relativně lehkým zraněním," řekla iDNES.cz Postlerová, která skončila s rukou v sádře.

Simona Postlerová skončila po pádu v divadle s rukou v sádře.

S nečekaným zraněním se museli popasovat i scenáristé seriálu Cesty domů, v němž herečka hraje. Vzniklý problém vyřešili po svém.

"Simonin úraz nám příběh vůbec nezkomplikoval, naopak jsme ho využili ve svůj prospěch a v rámci scénáře jsme si s ním krásně poradili. Máme šikovný tým," uvedl režisér Cest domů Jiří Adamec.

Postlerová se spolu s dalšími představiteli seriálu zúčastnila slavnostního rozsvícení vánočního stromku v jednom z pražských obchodních domů. Herečka sem vzala i svého muže, hudebníka Zdeňka Hráška, který doprovodil její zpěv.

Na vánoční akci nechyběla ani zpěvačka Renata Drössler, jež představila písničky ze svého nového alba šansonů s názvem Znovuzrozená. Honoráře za vystoupení se vzdala ve prospěch Armády spásy, která v centru Prahy umístila sběrný kontejner pro vánoční dárky potřebným.  Mezi prvními "ježíšky" byli vedle Postlerové a Adamce i Kateřina Brožová, Dana Batulková, Jitka Smutná či Martin Kraus.