Roman Šebrle nečekaně přiznal rozchod s cukrářkou, má nový vztah

  • 39
Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (48) v primáckém pořadu 7 pádů Honzy Dědka nečekaně přiznal, že jeho romantický vztah s cukrářkou Lenkou už skončil. Promluvil taky o svých nahých fotkách.

„To je historie,“ zarazil Roman Šebrle moderátorka Honzu Dědka, když se rozhodl stočit rozhovor na jeho partnerku Lenku. S atraktivní cukrářkou, která je navíc čtyřnásobnou maminkou se seznámil přes Instagram a oficiálně ji představil jako svou partnerku loni v srpnu. Tehdy finišoval rozvod s jeho manželkou Evou, s níž byl jedenadvacet let a má s ní syna Štěpána a dceru Kateřinu.

V pořadu 7 pádů Honzy Dědka Šebrle přiznal, že sám nezůstal a po jeho boku je spokojená jiná dáma. Její totožnost si nechal zatím pro sebe.

Na nezájem žen si ostatně Roman Šebrle nemůže stěžovat. Jeho figuru mu mohou závidět i dvacetiletí. Bývalý desetibojař se ji nebojí ukázat ani na odvážných fotkách, které zveřejňuje na Instagramu.

Hezký Valentýn, dámy!
#valentyn #svatyvalentyn #saintvalentin #sauna #fitness #wellness #ochlazovna #alpy #alps
#ski #lyze #schladming #rakousko #austria #prazdniny #holiday #vacation #picoftheday #instadaily #sport #olympic #preuneggtal #snow #simplerent #topstarofficial #zpravodajstviftvprima #iglifecz #vscocze #igerscz #sexy

14. února 2018 v 8:06, příspěvek archivován: 20. června 2023 v 13:14

„Člověk nadělá spoustu blbostí. Za celou moji kariéru najdete jednu jedinou, dobře dvě, nahatý fotky. Jedna byla ta nahá v horách,“ vysvětlil Šebrle. „Opravdu nahý jsem se nechal vyfotit jenom jednou za svoji kariéru, pro fotografa Roberta Vana, kdy měla vzniknout taková série našich nejlepších sportovců. Byly to decentní fotky. Tam jsem v nějaké póze na takové kostce. Další fotky? Zeptám se na Primě, máme nového ředitele, jestli to nechce razit tímto směrem,“ zavtipkoval Šebrle, který se v roli moderátora už zabydlel, i když začátky byly rozpačité.

„Když jsem začínal moderovat, zjistil jsem, že mám artikulační lenost. To mi řekl jeden fanoušek a měl docela pravdu. Našel jsem nějaká cvičení na internetu a podle toho se rozcvičuji,“ prozradil Šebrle.