Zpěvák Richard Müller je opět ve formě

Zpěvák Richard Müller je opět ve formě | foto: Lukáš Kimlička

Richard Müller je po psychickém pádu opět ve formě, zhubl 20 kilo

  • 10
Slovenský zpěvák Richard Müller, který se v minulosti potýkal s nemalými psychickými problémy, je opět ve formě. Cítí se dobře, těší se na turné a věří, že to nejhorší má za sebou. Navíc výrazně zhubl, je lehčí o 20 kilogramů.

Naposledy byl Richard Müller v nepohodě začátkem letošního roku, přestože si na práci nemohl stěžovat. Jeho účast na TýTý a České Miss ale odhalila, že zcela ve formě nebude. Potýkal se s výraznou nadváhou a těžce chodil. S chůzí mu tehdy museli pomáhat asistenti.

Nyní, o pár měsíců později, je situace zcela jiná. Úřadující slovenský Zlatý slavík je jako vyměněný. Směje se, užívá si života a před blížícím se turné je plný sil.

Ještě loni a začátkem roku se Richard Müller necítil dvakrát dobře, nyní je mu dobře, a výrazně zhubl.

"Prožívám úžasné životní období v každé sféře. Daří se mi v soukromé i profesionální oblasti. Čeká mě skvělý pracovní podzim, těším se," uvedl Müller, který zhubl neuvěřitelných 20 kilogramů.

Prospívá mu i nová svěží image, která ho na prahu padesátky výrazně omlazuje. Výraznou roli sehrála móda značky Alain Delon, s níž zpěvák spojil nejen tvář, ale i tělo.

"Pro Richarda Müllera jsme vybrali nejkvalitnější látky, které jsou k dispozici pouze v limitovaných sériích. Podobné kousky nosí i královská rodina. Ušili jsme mu dva obleky v celkové hodnotě přes sedm tisíc eur. Takové eso na československé hudební scéně si v tomto věku určitě zaslouží mít to nejlepší z nejlepšího," řekl ředitel společnosti Alexander Wohlstein.

Zpěvák Richard Müller v obleku značky Alain Delon

Kulaté životní jubileum oslaví Richard Müller 6. září. V ten den se na trhu objeví speciální box, který obsahuje všechna dosud vydaná zpěvákova alba plus skladby nikdy nevydané, různé rarity a málo známá dema. Balíček ponese název "Všechno".