Reese Witherspoonová na SAG Awards (Los Angeles, 19. ledna 2020)

Reese Witherspoonová na SAG Awards (Los Angeles, 19. ledna 2020) | foto: Reuters

Witherspoonová, Bolt i Snoop Dogg zesměšňovali masivní výpadek Facebooku

  • 12
Zatímco miliony lidí po celé planetě během pondělí marně zkoušely funkčnost Facebooku, na Twitteru se rozhořela veselá debata. Střílet si z Marka Zuckerberga a selhání sociálních sítí začaly i mnohé celebrity. Například herečka Reese Witherspoonová, country zpěvačka Dolly Partonová či raper Snoop Dogg.

„Dneska se každý rád objeví tady na Twitteru, zatímco Facebook, Instagram a WhatsApp vůbec nefungují,“ napsala Dolly Partonová a zveřejnila fotku, na níž rozráží dveře amerického baru.

„Instagram spadl? Ubalte si jointa a buďte chvíli produktivní,“ napsal raper Snoop Dogg s tím, že listování na Instagramu je stejně jen velkou ztrátou času.

Technikům a programátorům společnosti Facebook, která vlastní také Instagram, Messenger, WhatsApp a další aplikace, trvalo v pondělí přes šest hodin, než opravili celosvětový výpadek těchto služeb.

„Díky,“ má na fotce v bublině u svých úst herečka Reese Witherspoonová. Děkuje především Twitteru, který jako jedna z mála sociálních sítí v pondělí večer 4. října 2021 fungoval.

Usain Bolt zveřejnil vtipnou fotku, na které vítězí ve sprintu. Na dresu má přitom umístěný nápis Twitter, zatímco jeho poražení soupeři běží s nápisy Facebook a Instagram.

Také komička Beth Lapidesová na Twitteru vtipkovala: „Nefunkční Facebook a Instagram? To je ta nejpohodovější věc, která se zatím letos odehrála,“ konstatovala.

VIDEO: Facebook, Instagram a WhatsApp měly masivní výpadek: