Carla Bruniová-Sarkozyová

Carla Bruniová-Sarkozyová | foto: Profimedia.cz

První dáma Francie se nemůže dočkat porodu, chce si znovu zakouřit

  • 31
Bývalá modelka a zpěvačka Carla Bruniová v říjnu porodí francouzskému prezidentovi Sarkozymu jejich první společné dítě. Porod by už chtěla mít za sebou hlavně proto, aby si opět mohla dát sklenku vína a cigaretu.

Třiačtyřicetiletá Bruniová připustila, že těhotenství ji začíná unavovat. Lékaři jí totiž doporučili během těhotenství hlavně klid, protože je rodička ve vyšším věku.

"Upřímně řečeno, už to déle nevydržím. Většinu svého času trávím buď vsedě nebo vleže. Nemůžu ani pít a kouřit. Chci to už mít za sebou," řekla Bruniová pro francouzské noviny Le Parisien.

Těhotná Carla Bruniová

Carla Bruniová se v šestém měsíci těhotenství ukázala v bikinách.

První dáma Francie už má desetiletého syna Aureliena, jehož otcem je Raphael Enthoven. Snaží se jej ale chránit před médii a nedávno prohlásila, že své miminko nikomu neukáže (více čtěte zde). Tchán Bruniové Pál Sarkozy prozradil německému listu Bild, že jeho snacha má termín porodu 3. října.

V médiích se objevují spekulace, že je těhotenství první dámy dobře naplánováno. Má zajistit sympatie veřejnosti před prezidentskou kampaní v roce 2012, kde bude Sarkozy téměř jistě kandidovat.

Nicolas Sarkozy a jeho manželka Carla

Modelka se s politikem seznámila na večírku v Paříži v listopadu 2007. Vzali se jen o tři měsíce později na soukromém obřadu 2. února 2008.

Pětapadesátiletý Sarkozy má už tři děti. Pětadvacetiletého Pierra a třiadvacetiletého Jeana z prvního manželství s Marií-Dominique Culioliovou. Třináctiletý Louis je z jeho druhého manželství s Cecilií Ciganer-Albenizovou, se kterou se Sarkozy rozvedl v roce 2007.