Diskuze

Bez řidičáku stále jezdí královnin manžel, nyní i její jedenáctiletý vnuk

Britský princ Philip (97) se nedávno vzdal řidičského průkazu. Manžel Alžběty II. (93) ale může jezdit v areálu rodinného sídla ve Windsoru. Právě tam ho před Velikonocemi vyfotili za volantem. Vůz tam řídil také jeho vnuk James, vikomt Severn (11).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

a kteremu vnukovi je 11? Charlesovi??????????

0 0
možnosti
JZ

pijavice ... :-) Nech si robia čo chcú. Našťastie MY sme z obliga v tomto prípade !!

1 13
možnosti
ID

Zlodědek má řidičák?

0 0
možnosti
ZW

Bože, to jsou zprávy. Mimo veřejné komunikace může řídit kdokoliv a cokoliv. Pokud mají takovou "zahrádku", že se po ní můžou a chtějí vozit landroverem, no tak ať si tam jezdí. To není žádné porušení čehokoliv.

28 1
možnosti
MT

A všiml jste si, že přesně to ve článku píšou?

2 0
možnosti
TT

A co jako? Já v 11 drandil s embéčkem na louce za chalupou.

12 0
možnosti
LP

Pokud tam někoho nezajede, nechť si královský pár drandí po svém pozemku, jak chce. A Bůh je ochraňuj. To jinde v Evropě je spousta mladíků, kteří jsou v plné síle, řidičák mají a přesto to klidně napálí do pěší zóny s náklaďákem. Asi chvilková slabost či co.

4 2
možnosti
JN

J85i46ř28í 69N83o54v82á69k

25. 4. 2019 10:15

Vzhledem k tomu, že v Británii můžete na soumromém pozemku řídit co chcete, tak nevím o čem je zpráva?

35 1
možnosti
PN

Hodnota zprávy je NULA!!!!!!Rv

19 2
možnosti
PK

S tím bych polemizovala. Hodnota zprávy je ve vyvolání kontroverze. Koukněte těch příspěvků. Pro vydavatele je článek terno. Nedá žádnou práci, jen ctrl c - překladač - ctrl v.

4 0
možnosti
PN

P36a30v22e20l 74N22o54v75á34k

25. 4. 2019 10:02

No a? Já od 12 jezdil traktorem a nikomu to na vesnici nepřišlo divný...

16 0
možnosti
MK

Na vesnici jezdí kde kdo s kde čím a kritérium není řidičák, ale to jeslti dosáhne se sedadla na pedále, potažmo na zem, když jde o fechtla nebo motorku. Ale omezuje se to obvykle na pole a polní cesty. Taky jsem měl naježděno dost hodin na fechtlovi, než jsem šel do autoškoly. To samé s autem, to samé s V3Skou, i když na té to nebylo mnoho hodin. S traktory a kombajny jsem taky jezdil dávno před tím, než jsem měl jakýkoli řidičák. A když jsem pak při všech třech svých autoškolách viděl, jak se kluci trápí s rozjížděním, s ovládáním vozidla, s řazením s mezyplynem, s ježděním zadním kolem přes obrubník, byl jsem moc rád že se můžu trápit s chováním se v provozu a tyhle věci už mám za sebou.

1 0
možnosti
JB

Taková blbost tu bude dlouho, ale informace o tom jak ANO připravuje "antidiskriminační zákon" kdy vás může kdykoli zažalovat kdejaká neziskovka a vy budete muset dokázat svoji nevinu tady chybí.

10 0
možnosti
PV

Nadpis jako v bulváru.

Bude zítra článek o někom z Česka, že si bez ŘP popojížděl doma na dvoře?

20 0
možnosti