Diskuze

Princ Harry s Meghan se při tajné návštěvě setkali s královnou Alžbětou II.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan se ve čtvrtek osobně setkali s královnou Alžbětou II. Podle agentury Reuters to oznámil princův mluvčí poté, co o setkání informoval bulvární list The Sun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kdyz uz jsme na tematu britske kralovske rodiny

Neni nijak prekvapive vzhledem k jejimu zdravotnimu stavu, ze kralovna Alzbeta se letos nezucastnila tradicnich verejnych Velikonocnich bohosluzeb ve Svatojirske kapli hradu Windsor.

Ma na hrade soukromou malou kapli a take svou osobni kaplanku, mimochodem cernosskou fararsku puvodem z rodiny pristehovalcu z Karibiku a zcela urcite oslavila Vzkriseni v soukromi, neocumovana verejnosti.

Zajimave ovsem je, ze coby vudci osoba kralovske rodiny se bohosluzeb nezucastnil ani naslednik trunu princ Charles s Camillou, ale uplne prenechali pole prevazne te nove generaci - Williamovi a Catherine a jejich dvema starsim detem. Za nimi sli v tradicnim pruvodu z hradu na bohosluzby Williamovi bratranci a sestrenice s jejich detmi a jeho stryc princ Edward s manzelkou Sofii a jejich deti.

Britska kralovska rodina je znama velkou pozornosti venovanou symbolice a komunikaci prostrednictvim detailu. Tohle bylo prelozeno britskymi medii jako:

"Divejte se a porovnavejte.

Nastupuje mlada generace britske kralovske rodiny. Jdou spolecne do kostela slavit Vzkriseni - velky krestansky svatek, spolu se vsemi detmi ktere jsou dostatecne stare aby zvladli sedet v kostele bez neposednosti.

Zato ti dva odpadlici Harry a Meghan ve stejnou dobu sedi na zadcich na stadionu v Amsterdamu a zabavuji se sportem. Jejich deti jsou pod dozorem chuv, pripadne babicky v USA.";-)

Kralovna, Charles a jejich PR tym si ten kontrast nemohli vymyslet viditelneji.

2 0
možnosti

samozrejme oprava: se vsemi detmi...... aby zvladlY

0 0
možnosti

Jeste nedavno priletel nechtel, pry nemuze kvuli bezpecnosti a najednou je tam. Asi pochopil, ze potrebuji hodne zehlit u babicky, u ktere si to pohnojil. Ted najednou se neboji vyletet ze slunne Kalifornie do nehostinne Britanie, kde ceka samy utok a uskok a nemuze mit ochranku dle jeho prani a tuzeb? Pokrytci. A ted budou predstirat, jak jsou strasne lidovi a lidumilove na Invictus Games. Za to, co oba rekli a naznacovali o kralovske rodine, bych je vydedila ihned.

3 0
možnosti

Uprimne receno, Harry na Invictus Games patri, protoze znacnne prispel k jejich zalozeni pred tim, nez kdy poznal tuhle zlatokopku. Jeho pritomnost je logicka a neni jen nejake producirovani se za ucelem zviditelneni.

Buhuzel priromnost Meghan ciste z duvodu publicity a viditelnosti z toho dela medialni cirkus a paskvil, kdyz bulvar se obira popisem jeji garderoby a sperku, namisto aby se venoval veteranum a jejich vykonum.

2 0
možnosti

Takže na pohřeb dědovi ne, ale na nějakou pitomou a tuctovou sportovní akci ano. No, každý má své vlastní priority.

10 5
možnosti

Vy jste to moc nečetl, že?

6 0
možnosti

je mozno se na to podivat i z jineho uhlu - Harry si to u babinky pigluje aby ho uplne nevydedila;-)

11 0
možnosti

Nebo žebrat, aby to udělala nějak tak, aby ho táta s bráchou později nemohli zbavit titulu prince. Protože bez titulu prince není nic. A ta jeho bude zpátky třetiřadou hérečkou.

7 1
možnosti
Foto

Královna Alžběta II. je na tom asi dost špatně, takže toto rodinné setkání je na místě a bulvár u toho být nemusí.

18 0
možnosti

kdyz se nezucastni ani velikonocniho obradu na Vzkriseni ve sve vlastni kapli, tak nejspise ano.

7 0
možnosti