Václav Klaus | foto: Petr Podroužek

Prezident nemá kvůli sudoku čas na knihy

To, že prezident republiky Václav Klaus je horlivým luštitelem sudoku, se všeobecně ví. Nedávno se podíval na ty nejlepší do pražského Top hotelu, kde se pořádalo mistrovství světa. Od pořadatelů dostal nejen hádanky, se kterými se museli porvat samotní soutěžící, ale i bílé víno z moravského Bzence právě s etiketou šampionátu.

"Prý mu sudoku dokonce přerostlo přes hlavu tak, že nemá čas na studium knih. Na šampionátu působil velmi příjemným dojmem a nezamítl jedinou žádost o foto. Při vší objektivitě si nedokážu představit jiného prezidenta naší malé republiky," napsal náš pravidelný dodavatel úlovků Petr Podroužek.

Vyfoťte celebritu!

Vyfoťte celebritu

Potkali jste právě někoho slavného? Bydlí ve stejné ulici, anebo jste nedávno ulovili vzácný snímek v obchodě, na koncertě či na párty? Zahrajte si na profesionálního fotografa a vyfoťte ho! Proč se nepochlubit, když za to ještě můžete získat peněžitou odměnu!

Své úlovky zasílejte na adresu
revue@idnes.cz.
Do pole předmět napište "Vyfoťte celebritu".

Zasílejte dostatečně velké fotografie ve formátu JPG, kvalitní MMS obrázky nebo krátká videa staré maximálně dva měsíce. Připojte krátký komentář, kdy a kde jste českou nebo zahraniční hvězdu potkali, co dělala a jaký na vás udělala dojem.

Nezapomeňte uvést autora fotografie a kontakt na sebe!

Na konci každého týdne vybere redakce nejlepší snímek, jehož autor získá odměnu 500 korun.

VAŠE DALŠÍ ÚLOVKY NAJDETE ZDE