Moderátor Pavel Novotný s moderátorkou televize Stream na párty k filmu Maharal

Moderátor Pavel Novotný s moderátorkou televize Stream na párty k filmu Maharal | foto: Aleš Kartal

Pavel Novotný už má novou holku

  • 78
Pavla Novotného nedávno opustila jeho o dva roky starší přítelkyně Líba, podnikatelka z Ostravy. "Mrzí mě to, byla to nejpříjemnější a nechytřejší ženská, kterou jsem kdy potkal," přiznal syn baviče Petra Novotného. Dlouho se ale rozchodem se svou láskou netrápil a už si prý našel novou krásku.

"Do společnosti jsem ji ale zatím nevzal, ale nebude to dlouho trvat," řekl tajemně.

Šestadvacetiletý Pavel, který se účastnil reality show Bar a pak spolu se svým otcem hubnul na televizní obrazovce, tvrdí, že si ho lidé často pletou s jeho jmenovcem, známým českým pornohercem. "Stačí se ale na internetu podívat na jeho fotografii a každý pozná, že je to někdo úplně jiný. Já takové přednosti nemám, i když jsem někdy holkám nakukal, že jsem to já. Jinak bych se s ním strašně rád setkal i pohovořil, " konstatoval.

Pokud jde o přednosti, o kterých se Pavel Novotný zmínil, naznačil tím, že nesplňuje podmínku, po které většina žen touží. Podle celosvětových průzkumů vycházejících z názorů žen, je ideální délka mužského penisu osmnáct centimetrů. "Já se pohybuju asi tři centimetry pod tímto průměrem. Táta mi sice zakázal o tom mluvit, ono se říká, že na délce penisu nezáleží, ale záleží. Pokud je na tom člověk jako já, musí to nahradit jinými milostnými aktivitami, " svěřil se Novotný.

A erotické pomůcky? "Zatím žádné nepoužívám, ale možná, že se k nim postupně dopracuju, zatím jsem jen párkrát použil pouta," řekl Pavel.