Otevírá se ráj spodního prádla

  • 3
Nevíte, jakým prádlem oslnit svého partnera? Jakou máte zvolit barvu, střih či materiál? Přijeďte se inspirovat na 9. mezinárodní veletrh prádla a módy INTIMA & MÓDA 2002. Kromě spodního prádla si budou moci návštěvníci prohlédnout i dámské a pánské oděvy pro nadcházející sezónu.

Veletrh módy a prádla se koná ve dnech 19. - 20. září 2002 od  9.00 hod. - 18.00 hodin v Pražském veletržním areálu Letňany. Letošního ročníku se zúčastní přes 120 vystavovatelů z tuzemska i ze zahraničí.

Součástí veletrhu je tradičně bohatý doprovodný program. Během celé akce budou při krátkých módních přehlídkách manekýny představovat kolekce předních českých a zahraničních firem.

Modely věhlasných světových návrhářů Yves Saint Laurent, Emanuel Ungaro a další uvidí zájemci při videoprojekcích.

 

 

 

Výherci soutěže s Intimou

1. GERNAT PAVEL, Praha 6: 2x vstupenka + Dámský pletený komplet - firma - IMPRESSION - Petra Svobodová - PERNINK

2. STAŇKOVÁ KATEŘINA, Praha 6: 2x vstupenka + Dámské jeans zn. TIMEZONE
- firma - Mc SUP SURF & SNOWBOARD - PRAHA

3. JUNGOVÁ TEREZA, Praha 4: 2x vstupenka + Deštník skládací - firma - VIOLA - PRAHA

4. KOTEN PAVEL, Ondřejov: 2x vstupenka + Dámská noční košile - firma - PRAKO - KYJOV

5. SÝKORA VIKTOR, Hradec Králové: 2x vstupenka + Pánská fleece mikyna - firma - GRAFF - PETŘVALD

6 - 10. HAVLENA MICHAL, Karlovy Vary, ROZMANOVÁ MIROSLAVA, Strážnice, HORT ROMAN, Plzeň, ŠTĚPÁNKOVÁ MILENA, Podbořany, ŠTÉPÁNEK st. ROMAN, Pobořany: 2x vstupenka na veletrh Intima a móda 2002

Vstupenky na veletrh Intima (19.-20.9.) jsou pro výherce připraveny v obálkách na jméno v recepci MF DNES, Na příkopě 31, Praha 1. Věcné ceny si můžete vyzvednout osobně tamtéž. Věcné ceny zašleme výhercům doporučeně poštou.