Nejhůře oblékanou ženou světa je Anne Robinsonová

  • 2
Nejhůře oblékanou ženou roku 2001 se stala americká televizní moderátorka Anne Robinsonová. Tvrdí to alespoň někdejší americký módní tvůrce a nynější kritik Richard Blackwell ve svém tradičním žebříčku, který právě zveřejnil v Los Angeles. Uštěpačný guru americké módy prohlásil, že Robinsonová vypadá jako "Harry Potter v ženském převlečení".

Na druhé místo ve srovnání s loňským rokem klesla popová zpěvačka Britney Spearsová, která se podle něho do análů nevkusu zapsala modely, jež označil za "břicho odhalující bomby". Třetí příčku obsadila francouzská herečka Juliette Binocheová. 

V první desítce se umístily také islandská zpěvačka Björk, monacká princezna Stéphanie, herečka Kate Hudsonová, společnice prince Charlese Camilla Parkerová-Bowlesová a další herečky Cameron Diazová a Gillian Andersonová.

Na druhém konci spektra je podle Richarda Blackwella herečka Julia Robertsová, která vede žebříček loni nejlépe oblečených žen před televizní moderátorkou Oprah Winfreyovou a reportérkou Diane Sawyerovu.

Blackwell tentokrát svůj již 42. žebříček nejhůře oblečených žen málem nevydal kvůli zářijovým teroristickým útokům v USA. "Ale pak jsem o tom uvažoval a řekl jsem si, že by některé tradice, byť sebefrivolnější, měly pokračovat. Může to být dobré pro zasmání," prohlásil jízlivě Richard Blackwell.

Britney Spearsová při vystoupení na galakoncertu při předávání hudebních cen Grammy.

Britney Spearsová během vystoupení v newyorské Radio Music Hall, kde se předávaly výroční ceny MTV.

Striktní moderátorka televizní show Nejslabší článek Anne Robinsonová.

Britney Spearsová na festivalu Rock In Rio 3.

Francouzská herečka Juliette Binocheová s Oscarem za výkon v Anglickém pacientovi.

Francouzská herečka Juliette Binocheová.

Francouzská herečka Juliette Binocheová.

Britney Spearsová

Britney Spears na koncertě na počest 30. výročí sólové dráhy popové megahvězdy Michaela Jacksona.

Britney Spearsová na ceremoniálu 29. ročníku Amerických hudebních cen v losangeleské hale Shrine Auditorium.

,

Britská královská rodina