Robert Pattinson

Robert Pattinson | foto: Profimedia.cz

Nejhůře se obléká herec Pattinson, bez vkusu je i zakladatel Facebooku

  • 28
Filmový upír vegetarián Robert Pattinson často dosahuje vrcholů žebříčků coby nejpřitažlivější herec. Další prvenství si ale za rámeček nedá. Podle magazínu Esquire je nejhůře oblékaným mužem roku 2010. Na paty mu šlape výstřední manžel zpěvačky Katy Perry Russel Brand a třetí skončil zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg.

Robert Pattinson je od počátku účinkování v hororech Twillight pro mnohé ženy sexuálním symbolem. Nedávno si postěžoval, že ho posedlé fanynky pronásledují na každém kroku a dělají mu nemravné návrhy. Možná se svým nedbalým oblékáním snaží ženy odradit a zapadnout v davu. Podle časopisu Esquire to ale přehání a měl by se nad svým šatníkem trochu zamyslet.

Druhým nejhůře oblékaným mužem podle časopisu Esquire je britský komik Russell Brand, manžel zpěvačky Katy Perry. Ten si prý libuje v podivných metrosexuálních kreacích upnutých střihů. Sám ale přiznal: "Nejraději chodím nahý“.

Russell Brand a Katy Perry

Pomyslný bronz získal miliardář Mark Zuckerberg, který je podle magazínu Time osobností roku 2010. I když je šestadvacetiletý počítačový expert nejúspěšnějším podnikatelem současnosti, na jeho zevnějšku se to neprojevuje.

Mark Zuckerberg s přítelkyní Priscillou Chang

Dalšími muži v seznamu jsou Joaquin Phoenix, který proslul kalhotami s délkou nohavic nad kotníky, Nick Cannon, jemuž časopis vyčítá neslušivé obleky, Ed Westwick, na němž se módním expertům nelíbí přeplácané doplňky, Jared Leto, kterému magazín vyčítá vzhled punkové holky.

Charlie Sheen, David Spate a Nicolas Cage se prý zase topí v neslušivých a nudných košilích, John Mayer má podle expertů neslušivý účes a nepadnoucí kalhoty. Také Rush Limbaugh prý nosí obleky, které mu nesluší a navíc k nim volí otřesné kravaty.